,, ,

Belediye Ekipleri Temiz Marmaris İçin Sahada

Gündem 29.06.2023 - 19:11, Güncelleme: 29.06.2023 - 19:12 6038+ kez okundu.
 

Belediye Ekipleri Temiz Marmaris İçin Sahada

Belediye Ekipleri Temiz Marmaris İçin Sahada
Marmaris Belediyesi ekipleri bayram yoğunluğu yaşanan ilçede aralıksız çalışıyor. Temizlik İşleri personeli de sabahın erken saatlerinde mesaiye başlıyor. Kapalı Çarşı , Sevgi Yolu , Halk Plajı , Barbar Sokağı , sahil yolu ve kordon başta olmak üzere ilçenin geceleri yoğunluk yaşanan noktaları özel araçlarla süpürülerek, yıkanıyor. Ayrıca, ekipler plajlar, yol kenarları, ormanlık alanlar, parklar ve yeşil alanlarda da sürekli olarak mıntıka temizliği yapıyor. Çalışmalar gün boyunca ilçenin tüm mahallelerinde devam ediyor. Belediye ekiplerinin 7/24 temiz Marmaris için çalıştığını ifade eden belediye yetkilileri, vatandaşlardan da çevreye karşı duyarlılık beklediklerini dile getirdi.
Belediye Ekipleri Temiz Marmaris İçin Sahada

Marmaris Belediyesi ekipleri bayram yoğunluğu yaşanan ilçede aralıksız çalışıyor. Temizlik İşleri personeli de sabahın erken saatlerinde mesaiye başlıyor. Kapalı Çarşı , Sevgi Yolu , Halk Plajı , Barbar Sokağı , sahil yolu ve kordon başta olmak üzere ilçenin geceleri yoğunluk yaşanan noktaları özel araçlarla süpürülerek, yıkanıyor. Ayrıca, ekipler plajlar, yol kenarları, ormanlık alanlar, parklar ve yeşil alanlarda da sürekli olarak mıntıka temizliği yapıyor. Çalışmalar gün boyunca ilçenin tüm mahallelerinde devam ediyor.

Belediye ekiplerinin 7/24 temiz Marmaris için çalıştığını ifade eden belediye yetkilileri, vatandaşlardan da çevreye karşı duyarlılık beklediklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.