,, ,

Belediye Başkanı Kayalar: Antik değerleri ve doğal güzellikleriyle Menderes’imizi uluslar arası alanda tanıtmaya devam

Gündem 12.04.2022 - 10:10, Güncelleme: 12.04.2022 - 10:10 4756+ kez okundu.
 

Belediye Başkanı Kayalar: Antik değerleri ve doğal güzellikleriyle Menderes’imizi uluslar arası alanda tanıtmaya devam

Belediye Başkanı Kayalar: Antik değerleri ve doğal güzellikleriyle Menderes’imizi uluslar arası alanda tanıtmaya devam
İzmir’in Menderes ilçesine bağlı Ahmetbeyli, Özdere ve Gümüldür bölgelerinde yaz sezonuna hazırlık tüm hızıyla devam ediyor. Sahil bölgesinde yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “İlçemizin önemli değerlerinden biri olan sahil bölgemizde çalışmalarımız sezon boyunca devam edecek” diye söyledi  Başkan Kayalar, ilçenin eşsiz güzelliklere sahip olduğunu belirterek, şunları kaydetti:  “Kültürü, doğası, antik değerleri ve doğal güzellikleriyle Menderes’imizin adını ulusal ve uluslar arası alanda tanıtmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda ekip arkadaşlarım, yol çalışmalarından, park yapımına, kafeteryalarımızın tadilatına kadar sahil bölgemizin tamamında sezon öncesi çalışmalarını sürdürüyor.”  “AMACIMIZ VATANDAŞLARIMIZIN KEYİFLİ BİR TATİL GEÇİRMELERİ”  Belediye olarak, ekip arkadaşlarıyla birlikte çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini aktaran Başkan Kayalar, Gümüldür bölgesinde yapılan çalışmalar hakkında, “Sezon öncesi Gümüldür Fevzi Çakmak Mahallesi'nde devam eden çalışmalarımızı yerinde inceledik, ekip arkadaşlarımıza hayırlı işler diledik. İlçemizin önemli simgelerinden sahil bölgemizin, turizmin kalbi olması için çalışmalarımız tüm bölgelerimizde sezon boyu devam edecek. Her şey Menderes için” diye söyledi.  Başkan Kayalar, belediye ekiplerinin, vatandaşların keyifli bir tatil geçirmeleri için her zaman sahada ve teyakkuzda olacaklarını da sözlerine ekledi.   
Belediye Başkanı Kayalar: Antik değerleri ve doğal güzellikleriyle Menderes’imizi uluslar arası alanda tanıtmaya devam

İzmir’in Menderes ilçesine bağlı Ahmetbeyli, Özdere ve Gümüldür bölgelerinde yaz sezonuna hazırlık tüm hızıyla devam ediyor. Sahil bölgesinde yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “İlçemizin önemli değerlerinden biri olan sahil bölgemizde çalışmalarımız sezon boyunca devam edecek” diye söyledi 

Başkan Kayalar, ilçenin eşsiz güzelliklere sahip olduğunu belirterek, şunları kaydetti: 

“Kültürü, doğası, antik değerleri ve doğal güzellikleriyle Menderes’imizin adını ulusal ve uluslar arası alanda tanıtmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda ekip arkadaşlarım, yol çalışmalarından, park yapımına, kafeteryalarımızın tadilatına kadar sahil bölgemizin tamamında sezon öncesi çalışmalarını sürdürüyor.” 

“AMACIMIZ VATANDAŞLARIMIZIN KEYİFLİ BİR TATİL GEÇİRMELERİ” 

Belediye olarak, ekip arkadaşlarıyla birlikte çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini aktaran Başkan Kayalar, Gümüldür bölgesinde yapılan çalışmalar hakkında, “Sezon öncesi Gümüldür Fevzi Çakmak Mahallesi'nde devam eden çalışmalarımızı yerinde inceledik, ekip arkadaşlarımıza hayırlı işler diledik. İlçemizin önemli simgelerinden sahil bölgemizin, turizmin kalbi olması için çalışmalarımız tüm bölgelerimizde sezon boyu devam edecek. Her şey Menderes için” diye söyledi. 

Başkan Kayalar, belediye ekiplerinin, vatandaşların keyifli bir tatil geçirmeleri için her zaman sahada ve teyakkuzda olacaklarını da sözlerine ekledi.   

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.