,, ,

BDU Uluslararası İş İnsanları ve Diplomatlar Birliği’nden, Beşiktaş Kaymakamlığı Ziyareti.

Gündem 12.01.2024 - 10:58, Güncelleme: 12.01.2024 - 10:58 4690+ kez okundu.
 

BDU Uluslararası İş İnsanları ve Diplomatlar Birliği’nden, Beşiktaş Kaymakamlığı Ziyareti.

BDU Diplomatlar Birliği, yeni görevine başlayan Beşiktaş Kaymakamı Oğuzhan Bingöl’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Oğuzhan Bingöl ’ün “Beşiktaş Kaymakamı” olarak, yeni görevinde başlamasından dolayı BDU Diplomatlar Birliği Başkanı Musa Karademir ve BDU Diplomatlar Birliği Başkan Yardımcısı Güney Ferhat Batı tarafından hayırlı olsun ve nezaket ziyareti gerçekleştirildi.  Ziyarette esnasında; diplomasi, uluslararası siyaset, dış politika, güvenlik, savunma, terörizm, Türkiye-KKTC, enerji ve ekonomi gibi başlıklar konuşuldu.  Oğuzhan Bingöl ’e misafirperverliği ve nezaketi için teşekkür edilerek, Beşiktaş Kaymakamlığına atanmasına binaen ve göreve başladığı için plaket takdim edildi.  News Findy Haber Merkezi olarak bizde, Beşiktaş Kaymakamı ayın Oğuzhan Bingöl’e üstün ve başarılı çalışmalar dileriz.
BDU Diplomatlar Birliği, yeni görevine başlayan Beşiktaş Kaymakamı Oğuzhan Bingöl’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Oğuzhan Bingöl ’ün “ Beşiktaş Kaymakamı” olarak, yeni görevinde başlamasından dolayı BDU Diplomatlar Birliği Başkanı Musa Karademir ve BDU Diplomatlar Birliği Başkan Yardımcısı Güney Ferhat Batı tarafından hayırlı olsun ve nezaket ziyareti gerçekleştirildi. 

Ziyarette esnasında; diplomasi, uluslararası siyaset, dış politika, güvenlik, savunma, terörizm, Türkiye-KKTC, enerji ve ekonomi gibi başlıklar konuşuldu. 

Oğuzhan Bingöl ’e misafirperverliği ve nezaketi için teşekkür edilerek, Beşiktaş Kaymakamlığına atanmasına binaen ve göreve başladığı için plaket takdim edildi. 


News Findy Haber Merkezi olarak bizde, Beşiktaş Kaymakamı ayın Oğuzhan Bingöl’e üstün ve başarılı çalışmalar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.