,, ,

Bayrampaşa'da iplik atölyesinde yangın

Gündem 01.11.2023 - 13:24, Güncelleme: 01.11.2023 - 13:24 3212+ kez okundu.
 

Bayrampaşa'da iplik atölyesinde yangın

Bayrampaşa ’daki bir iplik atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Atölyede hasar oluştu.
Bayrampaşa'da bir iş yerinde çıkan yangında hasar oluştu. İsmet Paşa Mahallesi Tophane Sokak'taki 5 katlı binanın giriş kısmında bulunan iplik atölyesinde henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın söndürüldü. Ekiplerin soğutma çalışmasını sürdürdüğü atölyede hasar oluştu.
Bayrampaşa ’daki bir iplik atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Atölyede hasar oluştu.

Bayrampaşa'da bir iş yerinde çıkan yangında hasar oluştu.

İsmet Paşa Mahallesi Tophane Sokak'taki 5 katlı binanın giriş kısmında bulunan iplik atölyesinde henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın söndürüldü.

Ekiplerin soğutma çalışmasını sürdürdüğü atölyede hasar oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.