,, ,

Başkan Zeynal Küçükkaya İsrail’in Gazze’deki bir hastaneye düzenlediği saldırıyı kınadı

Gündem 19.10.2023 - 10:57, Güncelleme: 19.10.2023 - 10:57 2973+ kez okundu.
 

Başkan Zeynal Küçükkaya İsrail’in Gazze’deki bir hastaneye düzenlediği saldırıyı kınadı

Uluslararası Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği Başkanı Zeynal Küçükkaya, İsrail’in Gazze’deki bir hastaneye düzenlediği saldırıyı kınadı. Saldırı sonrasında yüzlerce insanın hayatını kaybettiği belirtildi.
Uluslararası Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği Başkanı Zeynal Küçükkaya İsrail ’in Gazze ’deki bir hastaneye düzenlediği saldırıyı kınadı İsrail, Filistin’in Gazze bölgesindeki bir hastaneye saldırı düzenledi. Saldırı sonrası yüzlerce insanın vefat ettiği bilgisinin ardından, birçok ilde olduğu gibi  Adıyaman’da  da vatandaşlar ile STK’lar (Sivil toplum kuruluşları) saldırıları protesto etti. Basın açıklamasında konuşan  Zeynal Küçükkaya, sözün bittiği yerde olduklarını belirtti. Küçükkaya, “Siyonizm’e karşı onurluca direnen kardeşlerimize omuz vermek, kutlu direnişi selamlamak   ve Filistin’li kardeşlerimize destek olduğumuzu haykırıyoruz.. Ve dünyanın tüm iyi insanlarına zulmün ateşi insanlığı kuşatıyor uyarısında bulunuyoruz. Aziz kardeşlerim, biz konuşuyoruz, söylüyoruz ama emin olun ki sözün bittiği yerdeyiz. Soykırımcı Siyonistler Filistin’de katliam yaparken susanların kıyameti zorladığı bir zamandayız. Evet, bugün Filistin’de mazlumların kanı üzerinde kurulmuş bir rejim var, o şebekeye kimileri devlet diyor, hayır! Onlar asla bir devlet değildir. İsrail, emperyalizm tarafından kurulmuş ve emperyalizm tarafından desteklenen bir terör örgütüdür” dedi.  Küçükkaya açıklamasında “ Filistin halkının yanında olduklarını belirtti. “Gazze’de yaşanan insanlık dramına kayıtsız kalamazdık. Müslümanlar olarak  İsrail’in yaptığı insanlık dışı saldırılarına kınıyoruz. Umarız ki Siyonist  İsrail’in yıkılmasına vesile olur. Müslümanlar bilinçlenir, en azından bu trajedi sona erer. Bebek ölümleri, masumların ölümleri sona erer” şeklinde konuştu.
Uluslararası Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği Başkanı Zeynal Küçükkaya, İsrail’in Gazze’deki bir hastaneye düzenlediği saldırıyı kınadı. Saldırı sonrasında yüzlerce insanın hayatını kaybettiği belirtildi.

Uluslararası Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği Başkanı Zeynal Küçükkaya İsrail ’in Gazze ’deki bir hastaneye düzenlediği saldırıyı kınadı

İsrail, Filistin’in Gazze bölgesindeki bir hastaneye saldırı düzenledi. Saldırı sonrası yüzlerce insanın vefat ettiği bilgisinin ardından, birçok ilde olduğu gibi  Adıyaman’da  da vatandaşlar ile STK’lar (Sivil toplum kuruluşları) saldırıları protesto etti.


Basın açıklamasında konuşan  Zeynal Küçükkaya, sözün bittiği yerde olduklarını belirtti. Küçükkaya, “Siyonizm’e karşı onurluca direnen kardeşlerimize omuz vermek, kutlu direnişi selamlamak   ve Filistin’li kardeşlerimize destek olduğumuzu haykırıyoruz.. Ve dünyanın tüm iyi insanlarına zulmün ateşi insanlığı kuşatıyor uyarısında bulunuyoruz. Aziz kardeşlerim, biz konuşuyoruz, söylüyoruz ama emin olun ki sözün bittiği yerdeyiz. Soykırımcı Siyonistler Filistin’de katliam yaparken susanların kıyameti zorladığı bir zamandayız. Evet, bugün Filistin’de mazlumların kanı üzerinde kurulmuş bir rejim var, o şebekeye kimileri devlet diyor, hayır! Onlar asla bir devlet değildir. İsrail, emperyalizm tarafından kurulmuş ve emperyalizm tarafından desteklenen bir terör örgütüdür” dedi.  Küçükkaya açıklamasında “ Filistin halkının yanında olduklarını belirtti.


“Gazze’de yaşanan insanlık dramına kayıtsız kalamazdık. Müslümanlar olarak  İsrail’in yaptığı insanlık dışı saldırılarına kınıyoruz. Umarız ki Siyonist  İsrail’in yıkılmasına vesile olur. Müslümanlar bilinçlenir, en azından bu trajedi sona erer. Bebek ölümleri, masumların ölümleri sona erer” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.