,, ,

Başkan Ural'dan Engelliler Günü Mesajı

Gündem 03.12.2022 - 10:54, Güncelleme: 03.12.2022 - 10:54 4602+ kez okundu.
 

Başkan Ural'dan Engelliler Günü Mesajı

Başkan Ural'dan Engelliler Günü Mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural , 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Başkan Metin Ümit Ural mesajında şu ifadeleri kullandı:" Engellilerimizin toplumsal hayatın her alanında varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, şüphesiz tüm toplumu zenginleştirecek ve güçlendirecektir. Engelli vatandaşlarımızın normal bir yaşam sürdürmeleri için toplumsal duyarlılığın artırılması; bedensel veya diğer farklılıklarımızı birer engel olarak değil, hayata başka yönlerden açılan değişik pencereler olarak görebilir ve o pencereleri sonuna kadar açıp bu özel vatandaşlarımızı toplumsal yaşama daha aktif biçimde katabilirsek aramızdaki tüm engelleri aşabiliriz.  Her günümüzün 3 Aralık kadar duyarlı ve anlayışlı geçmesi dileği ile hepimizi hayata bağlayan sevgi ve yaşama sevincinin sonsuza kadar kalplerinizde bulunmasını diliyor, bütün engellilerimize yürekten sevgilerimi sunuyor, bu duygu ve düşüncelerle, 'Engelliler Günü'nü' kutluyorum.” dedi.    
Başkan Ural'dan Engelliler Günü Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural , 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Başkan Metin Ümit Ural mesajında şu ifadeleri kullandı:" Engellilerimizin toplumsal hayatın her alanında varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, şüphesiz tüm toplumu zenginleştirecek ve güçlendirecektir. Engelli vatandaşlarımızın normal bir yaşam sürdürmeleri için toplumsal duyarlılığın artırılması; bedensel veya diğer farklılıklarımızı birer engel olarak değil, hayata başka yönlerden açılan değişik pencereler olarak görebilir ve o pencereleri sonuna kadar açıp bu özel vatandaşlarımızı toplumsal yaşama daha aktif biçimde katabilirsek aramızdaki tüm engelleri aşabiliriz.  Her günümüzün 3 Aralık kadar duyarlı ve anlayışlı geçmesi dileği ile hepimizi hayata bağlayan sevgi ve yaşama sevincinin sonsuza kadar kalplerinizde bulunmasını diliyor, bütün engellilerimize yürekten sevgilerimi sunuyor, bu duygu ve düşüncelerle, 'Engelliler Günü'nü' kutluyorum.” dedi.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.