,, ,

Başkan Tekin Vali Yakup Canbolat’ı ziyaret etti

Gündem 09.12.2022 - 09:10, Güncelleme: 09.12.2022 - 09:10 5047+ kez okundu.
 

Başkan Tekin Vali Yakup Canbolat’ı ziyaret etti

Başkan Tekin Vali Yakup Canbolat’ı ziyaret etti
Bilecik ’in Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin Bursa Valisi Yakup Canbolat ’ı makamında ziyaret etti. Pazaryeri belediyesinin çalışmaları hakkında Vali Canbolat ’a bilgiler veren Başkan Tekin, misafirperverliği için Bursa Valisi Yakup Canbolat’a teşekkür etti. Ziyaret ile ilgili bilgiler aktaran Belediye Başkanı Zekiye Tekin , BEBKA Yönetim Kurulu Başkanı, Bursa Valimiz Sayın Yakup Canbolat ’a Pazaryeri İlçemizdeki BEBKA projelerine verdiği desteklerinden ötürü nezaket ziyareti gerçekleştirdik. Sayın valimize, Eskişehir valimiz sayın Erol Ayyıldız ’a ve Bilecik valimiz Sayın Dr. Kemal Kızılkaya ’ya Pazaryeri ilçemize göstermiş oldukları ilgi ve alaka için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.    
Başkan Tekin Vali Yakup Canbolat’ı ziyaret etti

Bilecik ’in Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin Bursa Valisi Yakup Canbolat ’ı makamında ziyaret etti.

Pazaryeri belediyesinin çalışmaları hakkında Vali Canbolat ’a bilgiler veren Başkan Tekin, misafirperverliği için Bursa Valisi Yakup Canbolat’a teşekkür etti.

Ziyaret ile ilgili bilgiler aktaran Belediye Başkanı Zekiye Tekin , BEBKA Yönetim Kurulu Başkanı, Bursa Valimiz Sayın Yakup Canbolat ’a Pazaryeri İlçemizdeki BEBKA projelerine verdiği desteklerinden ötürü nezaket ziyareti gerçekleştirdik. Sayın valimize, Eskişehir valimiz sayın Erol Ayyıldız ’a ve Bilecik valimiz Sayın Dr. Kemal Kızılkaya ’ya Pazaryeri ilçemize göstermiş oldukları ilgi ve alaka için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.