,, ,

Başkan Şimşek: "Taksici Kardeşlerimizin Yanındayız"

Gündem 13.02.2024 - 16:37, Güncelleme: 13.02.2024 - 16:37 2699+ kez okundu.
 

Başkan Şimşek: "Taksici Kardeşlerimizin Yanındayız"

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, taksicilere iç ve dış kamera konusunda destek vereceklerini belirtti
Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek , MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin ve Kızılcaşar Mahallesi muhtarı Alper Yılmaz ile beraber İncek Taksi durağını ziyaret etti. Taksici esnafına, iç ve dış kamera konusunda destek vereceklerini belirten Başkan Şimşek, “Her zaman taksi esnafı kardeşlerimizin yanındayız. Güvenlik ve konfor açısından taksilerimizi iç ve dış kameralarla donatacağız.” açıklamasında bulundu. Başkan Şimşek, “İzmir’de üzücü bir olay yaşandı maalesef. Taksici kardeşlerimizin, esnaf kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun. Biz her zaman can ve mal güvenliği için taksicilerimizin yanında olacağız.” dedi. Duraktaki taksi telsiziyle taksicilere seslenen Başkan Şimşek, “Öncelikle hepinize kolaylıklar diliyorum. Hayırlı kazançlar diliyorum. Bir sorunuz varsa cevaplarız, sizin için buradayız. Güzel çalışmalarda bulunacağız. Muhtarımızla beraber sizin için buradayız. Biz büyük bir aileyiz.” şeklinde konuştu. Sahadaki taksicilerden destek mesajları alan Başkan Şimşek, yama ve asfalt konusunda anlık talepleri alarak, “Bizim uhdemizde olmayan yerlerde dahi yapılan kazılardan ötürü oluşan olumsuzlukları gidermek ve sizlere yardımcı olmak için ekiplerimiz her zaman çalışmaya devam ediyor.” dedi.
Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, taksicilere iç ve dış kamera konusunda destek vereceklerini belirtti

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek , MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin ve Kızılcaşar Mahallesi muhtarı Alper Yılmaz ile beraber İncek Taksi durağını ziyaret etti.

Taksici esnafına, iç ve dış kamera konusunda destek vereceklerini belirten Başkan Şimşek, “Her zaman taksi esnafı kardeşlerimizin yanındayız. Güvenlik ve konfor açısından taksilerimizi iç ve dış kameralarla donatacağız.” açıklamasında bulundu.

Başkan Şimşek, “İzmir’de üzücü bir olay yaşandı maalesef. Taksici kardeşlerimizin, esnaf kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun. Biz her zaman can ve mal güvenliği için taksicilerimizin yanında olacağız.” dedi.

Duraktaki taksi telsiziyle taksicilere seslenen Başkan Şimşek, “Öncelikle hepinize kolaylıklar diliyorum. Hayırlı kazançlar diliyorum. Bir sorunuz varsa cevaplarız, sizin için buradayız. Güzel çalışmalarda bulunacağız. Muhtarımızla beraber sizin için buradayız. Biz büyük bir aileyiz.” şeklinde konuştu.

Sahadaki taksicilerden destek mesajları alan Başkan Şimşek, yama ve asfalt konusunda anlık talepleri alarak, “Bizim uhdemizde olmayan yerlerde dahi yapılan kazılardan ötürü oluşan olumsuzlukları gidermek ve sizlere yardımcı olmak için ekiplerimiz her zaman çalışmaya devam ediyor.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.