,, ,

Başkan Oktay: Zehra Desteğimizi Bekliyor

Gündem 07.07.2023 - 17:17, Güncelleme: 07.07.2023 - 17:18 4912+ kez okundu.
 

Başkan Oktay: Zehra Desteğimizi Bekliyor

Başkan Oktay: Zehra Desteğimizi Bekliyor
Marmaris 'li SMA Tip 1 hastası Zehra Bebek’in ilacına kavuşması için gerekli parayı toplamak için düzenlenen kampanya devam ediyor. Minik Zehra ve ailesinin ziyaret ettiği Başkan Oktay, yüzde 52’ye ulaşan rakamın tamamlanması için destek çağrısında bulundu.   Marmaris ’te yaşayan Ümran ve Abdullah Dağ çiftinin SMA Tip 1 hastası bebekleri Zehra’nın tedavisi için kampanyalar düzenlenmeye devam ediyor. Yapılan tüm çalışmalara rağmen yüzde 52’ye ulaşan kampanya ile ilgili görüşmek üzere Dağ ailesi, Zehra’nın kampanya gönüllüleri Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ’ı ziyaret etti. Ziyarette minik Zehra’nın gülücükleri herkesin yüzünü güldürdü. Kampanyanın durumu ile ilgili bilgi veren baba Abdullah Dağ, zamanlarının kısaldığını söyledi. Kampanyaya destek çağrısında bulunan Başkan Oktay “ Marmaris 'imizin incisi Zehra bebeğimizin yaşama tutunması için başlatılan yardım kampanyası hala yüzde 52’de. Döviz kurundaki artış nedeniyle toplanması gereken rakama ulaşmak her geçen gün zorlaşıyor. Tedavi olması için sınır olan kilograma ulaşmasına da yalnızca 1,5 kilo kalan Zehra'nın hepimizin desteğine ihtiyacı var. Tüm operatörlerden ZEHRA yazıp 4802’ye gönderilecek SMS başta olmak üzere Zehra Bebeğimiz için yapacağımız en ufak katkı onu hayata bağlayacak, ailesinin ve hepimizin yüzünü güldürecek. Tüm halkımızdan destek bekliyoruz” diye konuştu.
Başkan Oktay: Zehra Desteğimizi Bekliyor

Marmaris 'li  SMA Tip 1 hastası Zehra Bebek’in ilacına kavuşması için gerekli parayı toplamak için düzenlenen kampanya devam ediyor. Minik Zehra ve ailesinin ziyaret ettiği Başkan Oktay, yüzde 52’ye ulaşan rakamın tamamlanması için destek çağrısında bulundu.

 

Marmaris ’te yaşayan Ümran ve Abdullah Dağ çiftinin SMA Tip 1 hastası bebekleri Zehra’nın tedavisi için kampanyalar düzenlenmeye devam ediyor. Yapılan tüm çalışmalara rağmen yüzde 52’ye ulaşan kampanya ile ilgili görüşmek üzere Dağ ailesi, Zehra’nın kampanya gönüllüleri Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ’ı ziyaret etti. Ziyarette minik Zehra’nın gülücükleri herkesin yüzünü güldürdü.

Kampanyanın durumu ile ilgili bilgi veren baba Abdullah Dağ, zamanlarının kısaldığını söyledi. Kampanyaya destek çağrısında bulunan Başkan Oktay “ Marmaris 'imizin incisi Zehra bebeğimizin yaşama tutunması için başlatılan yardım kampanyası hala yüzde 52’de. Döviz kurundaki artış nedeniyle toplanması gereken rakama ulaşmak her geçen gün zorlaşıyor. Tedavi olması için sınır olan kilograma ulaşmasına da yalnızca 1,5 kilo kalan Zehra'nın hepimizin desteğine ihtiyacı var. Tüm operatörlerden ZEHRA yazıp 4802’ye gönderilecek SMS başta olmak üzere Zehra Bebeğimiz için yapacağımız en ufak katkı onu hayata bağlayacak, ailesinin ve hepimizin yüzünü güldürecek. Tüm halkımızdan destek bekliyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.