,, ,

Başkan Kiraz'dan Çınar'a tebrik

Siyaset 03.11.2022 - 14:05, Güncelleme: 03.11.2022 - 14:05 3650+ kez okundu.
 

Başkan Kiraz'dan Çınar'a tebrik

Başkan Kiraz'dan Çınar'a tebrik
Dün basına demeç verdiğimiz konuda bugün güzel bir gelişme yaşadık. Ömrü FETÖ'ye hizmetle geçen, Atatürk'e hakaretten 1 yıl 3 ay hapis cezası almış bir yazar olan Mustafa Armağan'ın katılacağı, Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğin, bugün belediye tarafından iptal edildiğini öğrendik.   Milletvekilimiz Veli Ağbaba 'nın, benim ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımızın çağrılarına kulak tıkamayıp, Malatya 'ya bu ayıbı yaşatmayan Yeşilyurt Belediyesi 'ni, bu olumlu adımı attıkları için, her şeye rağmen tebrik ederim.   Enver Kiraz CHP MALATYA İL BAŞKANI  Haber Muhammet Said Yalçın
Başkan Kiraz'dan Çınar'a tebrik

Dün basına demeç verdiğimiz konuda bugün güzel bir gelişme yaşadık. Ömrü FETÖ'ye hizmetle geçen, Atatürk'e hakaretten 1 yıl 3 ay hapis cezası almış bir yazar olan Mustafa Armağan'ın katılacağı, Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğin, bugün belediye tarafından iptal edildiğini öğrendik.

 

Milletvekilimiz Veli Ağbaba 'nın, benim ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımızın çağrılarına kulak tıkamayıp, Malatya 'ya bu ayıbı yaşatmayan Yeşilyurt Belediyesi 'ni, bu olumlu adımı attıkları için, her şeye rağmen tebrik ederim.

 

Enver Kiraz

CHP MALATYA İL BAŞKANI 

Haber Muhammet Said Yalçın

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.