,, ,

Başkan Karakaş 175 ortağımız "Köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var projesi"nden faydalacak

Gündem 01.12.2022 - 17:53, Güncelleme: 01.12.2022 - 17:53 3867+ kez okundu.
 

Başkan Karakaş 175 ortağımız "Köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var projesi"nden faydalacak

Başkan Karakaş 175 ortağımız "Köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var projesi"nden faydalacak
Pazaryeri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Erkan Karakaş Tarım ve Orman Bakanlığının 'Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var-Büyükbaş'' Hayvan Alım projesi kapsamında Ziraat Bankası ile protokol imzalandığını belirterek 175 kooperatif ortağının bu projeden faydalanacağını açıkladı.   Geçtiğimiz günlerde Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılklaya ’nın Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesiyle 100 baş altı küçük kapasiteli işletmelerin kapasitelerinin arttırılması adına yaptığı açıklamasının ardından Pazaryeri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Erkan Karakaş ve Bursa Bilecik Yalova Kooperatifler Birliği Başkanı Nurettin Çakır , Ziraat Bankası Bursa Bölge Başkanı Uğur Akdeniz ve Bursa Ziraat Bankası Bölge koordinatörü Tolga Çelik ile protokol imzaladı.   Başkan Karakaş Pazaryeri Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin 175 ortağından gerekli şartları karşılayan üyelerin büyükbaş hayvan alımlarında 2 yıl ödemesiz 5 yıl, toplamda 7 yıl vadeli 400 bin liraya kadar kredi kullanabileceğini belirterek “Köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var projesi”nin Pazaryeri ilçesinde süt üretiminde büyük rol oynayacağını aktardı.
Başkan Karakaş 175 ortağımız "Köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var projesi"nden faydalacak

Pazaryeri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Erkan Karakaş Tarım ve Orman Bakanlığının 'Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var-Büyükbaş'' Hayvan Alım projesi kapsamında Ziraat Bankası ile protokol imzalandığını belirterek 175 kooperatif ortağının bu projeden faydalanacağını açıkladı.

 

Geçtiğimiz günlerde Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılklaya ’nın Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesiyle 100 baş altı küçük kapasiteli işletmelerin kapasitelerinin arttırılması adına yaptığı açıklamasının ardından Pazaryeri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Erkan Karakaş ve Bursa Bilecik Yalova Kooperatifler Birliği Başkanı Nurettin Çakır Ziraat Bankası Bursa Bölge Başkanı Uğur Akdeniz ve Bursa Ziraat Bankası Bölge koordinatörü Tolga Çelik ile protokol imzaladı.

 

Başkan Karakaş Pazaryeri Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin 175 ortağından gerekli şartları karşılayan üyelerin büyükbaş hayvan alımlarında 2 yıl ödemesiz 5 yıl, toplamda 7 yıl vadeli 400 bin liraya kadar kredi kullanabileceğini belirterek “Köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var projesi”nin Pazaryeri ilçesinde süt üretiminde büyük rol oynayacağını aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.