,, ,

Başkan Hakan Kısaca’dan Ardahan’ın Kurtuluşunun 103. Yıldönümü Mesajı

Gündem 24.02.2024 - 09:32, Güncelleme: 24.02.2024 - 09:32 3812+ kez okundu.
 

Başkan Hakan Kısaca’dan Ardahan’ın Kurtuluşunun 103. Yıldönümü Mesajı

Uluslararası Arama Kurtarma Teşkilatı Derneği Başkanı Hakan Kısaca, Ardahan’ın 103. kurtuluş yıl dönümü için bir mesaj yayınladı.
Uluslararası Arama Kurtarma Teşkilatı Derneği Genel Başkanı, Temel Afet Bilinci Eğitmeni ve Uluslararası İlişkiler Uzmanı Hakan Kısaca , Ardahan ’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Kısaca, “Serhat şehrimiz Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümünü birlik ve beraberlik içerisinde, heyecanla ve coşkuyla kutluyoruz.” dedi. Başkan Kısaca, “Öncelikle, yokluk ve yoksulluk içerisinde çok zor şartlar altında kutsal vatan topraklarının bağımsızlığı için kahramanca mücadele eden, bu uğurda şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyor, kahraman Gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı. Kısaca, tarihini ve geçmişini iyi bilmeden geleceği inşa etmenin mümkün olmadığını belirterek, “Bu nedenle kurtuluş günlerimiz, tarihe ışık tutması açısından son derece önemlidir. Bizlere düşen görev ise tarihiyle, muhteşem doğasıyla, çok önemli doğal ve kültürel değerlere sahip ilimizin kalkınması ve gelişmesi için var gücümüzle çalışmaktır. Bu anlamda hepimizin ortak değeri, Ardahan olmalıdır.” dedi. Başkan Kısaca, sevgiyi ve hoşgörüyü yüreğinde yaşatan, ortak yaşama kültürünü oluşturmuş insanların bu erdemli davranışının özellikle çağımızda çok önemli olduğunu belirtti ve “Biz, bu sevgi ve hoşgörüyü birlik ve beraberlik içerisinde muhafaza ettiğimiz sürece, gelecek günlerimiz çok daha aydınlık olacaktır.” dedi. Kısaca, “Bu duygu ve düşüncelerle, Ardahan’ımızın 103. kurtuluş yıl dönümünü en kalbi duygularla kutluyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.
Uluslararası Arama Kurtarma Teşkilatı Derneği Başkanı Hakan Kısaca, Ardahan’ın 103. kurtuluş yıl dönümü için bir mesaj yayınladı.

Uluslararası Arama Kurtarma Teşkilatı Derneği Genel Başkanı, Temel Afet Bilinci Eğitmeni ve Uluslararası İlişkiler Uzmanı Hakan Kısaca , Ardahan ’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Kısaca, “Serhat şehrimiz Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümünü birlik ve beraberlik içerisinde, heyecanla ve coşkuyla kutluyoruz.” dedi.

Başkan Kısaca, “Öncelikle, yokluk ve yoksulluk içerisinde çok zor şartlar altında kutsal vatan topraklarının bağımsızlığı için kahramanca mücadele eden, bu uğurda şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyor, kahraman Gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Kısaca, tarihini ve geçmişini iyi bilmeden geleceği inşa etmenin mümkün olmadığını belirterek, “Bu nedenle kurtuluş günlerimiz, tarihe ışık tutması açısından son derece önemlidir. Bizlere düşen görev ise tarihiyle, muhteşem doğasıyla, çok önemli doğal ve kültürel değerlere sahip ilimizin kalkınması ve gelişmesi için var gücümüzle çalışmaktır. Bu anlamda hepimizin ortak değeri, Ardahan olmalıdır.” dedi.

Başkan Kısaca, sevgiyi ve hoşgörüyü yüreğinde yaşatan, ortak yaşama kültürünü oluşturmuş insanların bu erdemli davranışının özellikle çağımızda çok önemli olduğunu belirtti ve “Biz, bu sevgi ve hoşgörüyü birlik ve beraberlik içerisinde muhafaza ettiğimiz sürece, gelecek günlerimiz çok daha aydınlık olacaktır.” dedi.

Kısaca, “Bu duygu ve düşüncelerle, Ardahan’ımızın 103. kurtuluş yıl dönümünü en kalbi duygularla kutluyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.