,, ,

Başkan Bedri Ağaç’tan İmamoğlu’na Destek

Siyaset 15.12.2022 - 12:42, Güncelleme: 15.12.2022 - 12:45 3672+ kez okundu.
 

Başkan Bedri Ağaç’tan İmamoğlu’na Destek

Başkan Bedri Ağaç’tan İmamoğlu’na Destek
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç, “İki kez kaybeden AKP hükümeti, saray, İmamoğlu’ndan bu şekilde intikam almaya çalışmaktadır” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 'nun YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada karar verildi. İmamoğlu'na indirimsiz 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. Karar sonrası açıklamalarda bulunan Ağaç, “AKP hükümeti tek adam rejimini yine hukuku kullanarak göstermiştir. Halkın seçtiği İBB başkanımız sayın İmamoğlu’nu seçimle yenemeyince bu şekilde bir intikam alma yoluna girmişlerdir. Yargıladıkları sayın İmamoğlu değil 16 milyon istabullunun iradesi olmuştur. İmamoğlu yalnız değildir. Sayın başkanımızın yanındayız, adaletin elbet tecelli edeceğini bilmekteyiz, halkımız da Sayın İmamoğlu’nun yanında olduğunu tek adama göstermiştir” dedi.
Başkan Bedri Ağaç’tan İmamoğlu’na Destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç, “İki kez kaybeden AKP hükümeti, saray, İmamoğlu’ndan bu şekilde intikam almaya çalışmaktadır” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 'nun YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada karar verildi. İmamoğlu'na indirimsiz 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi.

Karar sonrası açıklamalarda bulunan Ağaç, “AKP hükümeti tek adam rejimini yine hukuku kullanarak göstermiştir. Halkın seçtiği İBB başkanımız sayın İmamoğlu’nu seçimle yenemeyince bu şekilde bir intikam alma yoluna girmişlerdir. Yargıladıkları sayın İmamoğlu değil 16 milyon istabullunun iradesi olmuştur. İmamoğlu yalnız değildir. Sayın başkanımızın yanındayız, adaletin elbet tecelli edeceğini bilmekteyiz, halkımız da Sayın İmamoğlu’nun yanında olduğunu tek adama göstermiştir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.