,, ,

Başkan Aydın Akbaş kaybedeceklerini anladılar

Siyaset 23.12.2022 - 09:21, Güncelleme: 23.12.2022 - 09:21 3968+ kez okundu.
 

Başkan Aydın Akbaş kaybedeceklerini anladılar

Başkan Aydın Akbaş kaybedeceklerini anladılar
İYİ Parti Çankırı İl Başkanı Aydın Akbaş , seçim sathına yaklaşıldıkça iktidar ve yandaş basının Millet İttifakına yönelik saldırılarının arttığını belirterek, “Ne yazık ki kaybedeceğini anlayan iktidar Millet İttifakı içerisine nifak sokmak için tüm enerjisini harcıyor. Üstelik yandaş basında buna çanak tutuyor” dedi. İYİ Parti Çankırı İl Başkanı Aydın Akbaş, ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu.   Başkan Akbaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener üzerinden ittifaka saldırmak isteyenlerin avucunu yalayacağını ifade ederek, “Kimse içerisinde olmadığı bir ittifakla ilgili haddini aşan yorumlara girmesin. Millet İttifakı, gümbür gümbür geliyor. Bunu gören iktidar ve yandaş medya saldırılarına başladı. YSK’ya hakaret ettiği gerekçesi ile hapis cezası verilen Ekrem İmamoğlu’nun yanında olan, ona destek veren Genel Başkanımız üzerinden ittifakta çatlak var şeklinde algı operasyonlarına halkımız inanmıyor. Birileri çıkıyor TV programlarında siyasi ahlaksızlık yapıyor diye haddini aşıyor. Sizler, kimlerden direktif alıyorsanız oralara söyleyin Millet İttifakı bu tür aymazlıklarla bozulmaz” dedi. Çankırı’da seçim çalışmalarını tüm teşkilatlarıyla yürüttüklerini belirten Başkan Akbaş, “İYİ Parti Çankırı teşkilatları olarak gece gündüz sahadayız. Seçimlere en iyi şekilde hazırlandık. Partimizi ve ittifakımızı iktidara taşıyacağız. Çankırı ve Ülkemiz İYİ olacak” diye konuştu.    
Başkan Aydın Akbaş kaybedeceklerini anladılar

İYİ Parti Çankırı İl Başkanı Aydın Akbaş , seçim sathına yaklaşıldıkça iktidar ve yandaş basının Millet İttifakına yönelik saldırılarının arttığını belirterek, “Ne yazık ki kaybedeceğini anlayan iktidar Millet İttifakı içerisine nifak sokmak için tüm enerjisini harcıyor. Üstelik yandaş basında buna çanak tutuyor” dedi.
İYİ Parti Çankırı İl Başkanı Aydın Akbaş, ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu.

 
Başkan Akbaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener üzerinden ittifaka saldırmak isteyenlerin avucunu yalayacağını ifade ederek, “Kimse içerisinde olmadığı bir ittifakla ilgili haddini aşan yorumlara girmesin. Millet İttifakı, gümbür gümbür geliyor. Bunu gören iktidar ve yandaş medya saldırılarına başladı. YSK’ya hakaret ettiği gerekçesi ile hapis cezası verilen Ekrem İmamoğlu’nun yanında olan, ona destek veren Genel Başkanımız üzerinden ittifakta çatlak var şeklinde algı operasyonlarına halkımız inanmıyor. Birileri çıkıyor TV programlarında siyasi ahlaksızlık yapıyor diye haddini aşıyor. Sizler, kimlerden direktif alıyorsanız oralara söyleyin Millet İttifakı bu tür aymazlıklarla bozulmaz” dedi.

Çankırı’da seçim çalışmalarını tüm teşkilatlarıyla yürüttüklerini belirten Başkan Akbaş, “ İYİ Parti Çankırı teşkilatları olarak gece gündüz sahadayız. Seçimlere en iyi şekilde hazırlandık. Partimizi ve ittifakımızı iktidara taşıyacağız. Çankırı ve Ülkemiz İYİ olacak” diye konuştu.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.