,, ,

Başkan Ağaç:Avrupa Bizim Neyimizi Kıskansın?!

Siyaset 01.12.2022 - 09:06, Güncelleme: 01.12.2022 - 09:06 3886+ kez okundu.
 

Başkan Ağaç:Avrupa Bizim Neyimizi Kıskansın?!

Başkan Ağaç:Avrupa Bizim Neyimizi Kıskansın?!
Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç , ülke gündemine ilişkin önemli değerlendirmede bulundu. İktidarın "Avrupa bizi kıskanıyor" söylemiyle vatandaşı kandırmaya çalıştığını belirten Başkan Ağaç:" Halktan alenen çalanlar, halka da alenen hesap verecekler."dedi. CHP Gümüşhane İl Başkanı  Bedri Ağaç , ekonomik kriz ve Türkiye'nin yaşadığı buhranla ilgili değerlendirmede bulundu. Yetkililerin kriz ortamından rahatsız olmadığını dile getiren Başkan Ağaç: "İktidar Avrupa bizi kıskanıyor diyerek bazı kesimleri susturmaya ve buna inandırmaya çalışıyor."dedi. Kendini bilen ve biraz araştıran insanların bu yalana inanmayacağını ifade eden Başkan Ağaç, Almanya'dan örnekler göstererek şunları söyledi:"Almanya'da işsiz veya çalışmayan 2 çocuklu bir aileye 1598 Euro aylık maaş "Vatandaşlık Parası" veriyor. Ayrıca bu ailelerin kira, ısınma, elektrik ve su faturalarını da devlet ödüyor. Ülkemizde asgari ücretin 295 Euro karşılığı olduğu düşünülürse; evet Almanya bizi kıskanıyor. Bu komik bir ironidir, kandırmadır. Halktan alenen çalanlar, halka da alenen hesap verecekler. O hesabı da biz keseceğiz."dedi.
Başkan Ağaç:Avrupa Bizim Neyimizi Kıskansın?!

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç , ülke gündemine ilişkin önemli değerlendirmede bulundu. İktidarın "Avrupa bizi kıskanıyor" söylemiyle vatandaşı kandırmaya çalıştığını belirten Başkan Ağaç:" Halktan alenen çalanlar, halka da alenen hesap verecekler."dedi.

CHP Gümüşhane İl Başkanı   Bedri Ağaç , ekonomik kriz ve Türkiye'nin yaşadığı buhranla ilgili değerlendirmede bulundu. Yetkililerin kriz ortamından rahatsız olmadığını dile getiren Başkan Ağaç: "İktidar Avrupa bizi kıskanıyor diyerek bazı kesimleri susturmaya ve buna inandırmaya çalışıyor."dedi. Kendini bilen ve biraz araştıran insanların bu yalana inanmayacağını ifade eden Başkan Ağaç, Almanya'dan örnekler göstererek şunları söyledi:"Almanya'da işsiz veya çalışmayan 2 çocuklu bir aileye 1598 Euro aylık maaş "Vatandaşlık Parası" veriyor. Ayrıca bu ailelerin kira, ısınma, elektrik ve su faturalarını da devlet ödüyor. Ülkemizde asgari ücretin 295 Euro karşılığı olduğu düşünülürse; evet Almanya bizi kıskanıyor. Bu komik bir ironidir, kandırmadır. Halktan alenen çalanlar, halka da alenen hesap verecekler. O hesabı da biz keseceğiz."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.