,, ,

Başkan Abdurrahman Aksu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı

Gündem 29.08.2023 - 16:54, Güncelleme: 29.08.2023 - 16:54 4388+ kez okundu.
 

Başkan Abdurrahman Aksu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı

Rizeliler Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahman Aksu'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Rizeliler Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahman Aksu , 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Abdurrahman Aksu , mesajında, Ağustos ayını Türk milleti için Zafer ayı olduğunu belirterek, "952 yıl öncesinde kazandığımız Malazgirt Zaferi'nden, 101 yıl önce zaferle neticelendirdiğimiz Büyük Taarruza kadar tarihimiz eşsiz bir zafernamedir" dedi. Başkomutanlık Meydan Muhaberesi'ni "emsalsiz zafer" olarak nitelendiren Aksu, "Bütün yokluk ve imkansızlıkları inancıyla aşan milletimiz, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde emsalsiz bir zafere imza atarak, Türk'ü tarihten silmek isteyenleri büyük bir hezimete uğratmıştır. Bu zafer Dünya'ya göstermiştir ki, Dünya var oldukça Türk'ün adı yaşamaya devam edecektir" ifadelerini kullandı. Abdurrahman Aksu , açıklamasını, "Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadelede canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve gazilerimizi rahmetle minnetle yâd ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun" diyerek tamamladı.
Rizeliler Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahman Aksu'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Rizeliler Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahman Aksu , 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Abdurrahman Aksu , mesajında, Ağustos ayını Türk milleti için Zafer ayı olduğunu belirterek, "952 yıl öncesinde kazandığımız Malazgirt Zaferi'nden, 101 yıl önce zaferle neticelendirdiğimiz Büyük Taarruza kadar tarihimiz eşsiz bir zafernamedir" dedi.

Başkomutanlık Meydan Muhaberesi'ni "emsalsiz zafer" olarak nitelendiren Aksu, "Bütün yokluk ve imkansızlıkları inancıyla aşan milletimiz, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde emsalsiz bir zafere imza atarak, Türk'ü tarihten silmek isteyenleri büyük bir hezimete uğratmıştır. Bu zafer Dünya'ya göstermiştir ki, Dünya var oldukça Türk'ün adı yaşamaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Abdurrahman Aksu , açıklamasını, "Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadelede canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve gazilerimizi rahmetle minnetle yâd ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun" diyerek tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.