,, ,

Baraj Ortaokulu, Uluslararası ‘Learn Through Upcycling’ Projesinde 12 Okulla İş Birliği Yaptı

Gündem 04.05.2024 - 10:12, Güncelleme: 04.05.2024 - 10:12 5521 kez okundu.
 

Baraj Ortaokulu, Uluslararası ‘Learn Through Upcycling’ Projesinde 12 Okulla İş Birliği Yaptı

Baraj Ortaokulu, ‘Learn Through Upcycling’ projesiyle 12 okulla iş birliği yaparak çevre dostu uygulamaları ve küresel iletişimi teşvik ediyor.
Baraj Ortaokulu , "Learn Through Upcycling" projesi kapsamında Türkiye'den 5 okul, Azerbaycan, Ermenistan, Gürcistan, Romanya’dan 1 okul ve Lübnan’dan 2 okul olmak üzere toplam 12 okulla ortaklığını başlattı. Okulun Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Burak ATATEKİN, Fen Bilimleri Öğretmeni Tuğba Muş ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Türkan SELEN tarafından yürütülen projenin amacı, WEB 2.0 araçları kullanılarak ileri dönüşüm farkındalığı oluşturmak. Bu proje, atıkların azaltılması, enerji verimliliği, ileri dönüşüm ve çevre dostu uygulamalar gibi alanlarda olumlu değişiklikler yapmayı hedefliyor. Projede ayrıca, öğrencilerin iletişim kurmaları, iş birliği yapmaları, projeler geliştirerek paylaşmaları; eTwinning topluluğunun bir parçası olmaları teşvik ediliyor. Bu şekilde öğrenciler, en etkili öğrenme platformlarından biri olan eTwinning'in avantajlarından faydalanarak uluslararası iş birlikleri içinde yer alıyorlar. Baraj Ortaokulu, Learn Through Upcycling projesiyle sadece çevre dostu uygulamaları teşvik etmekle kalmıyor, aynı zamanda öğrencilerin küresel düzeyde iletişim kurmalarını ve iş birliği yapmalarını sağlayarak uluslararası deneyim kazanmalarına da katkı sağlıyor.
Baraj Ortaokulu, ‘Learn Through Upcycling’ projesiyle 12 okulla iş birliği yaparak çevre dostu uygulamaları ve küresel iletişimi teşvik ediyor.

Baraj Ortaokulu , "Learn Through Upcycling" projesi kapsamında Türkiye'den 5 okul, Azerbaycan, Ermenistan, Gürcistan, Romanya’dan 1 okul ve Lübnan’dan 2 okul olmak üzere toplam 12 okulla ortaklığını başlattı.

Okulun Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Burak ATATEKİN, Fen Bilimleri Öğretmeni Tuğba Muş ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Türkan SELEN tarafından yürütülen projenin amacı, WEB 2.0 araçları kullanılarak ileri dönüşüm farkındalığı oluşturmak. Bu proje, atıkların azaltılması, enerji verimliliği, ileri dönüşüm ve çevre dostu uygulamalar gibi alanlarda olumlu değişiklikler yapmayı hedefliyor.

Projede ayrıca, öğrencilerin iletişim kurmaları, iş birliği yapmaları, projeler geliştirerek paylaşmaları; eTwinning topluluğunun bir parçası olmaları teşvik ediliyor. Bu şekilde öğrenciler, en etkili öğrenme platformlarından biri olan eTwinning'in avantajlarından faydalanarak uluslararası iş birlikleri içinde yer alıyorlar.

Baraj Ortaokulu, Learn Through Upcycling projesiyle sadece çevre dostu uygulamaları teşvik etmekle kalmıyor, aynı zamanda öğrencilerin küresel düzeyde iletişim kurmalarını ve iş birliği yapmalarını sağlayarak uluslararası deneyim kazanmalarına da katkı sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.