,, ,

Balıkesir’in Yeni Valisi İsmail Ustaoğlu

Gündem 10.08.2023 - 09:52, Güncelleme: 10.08.2023 - 09:52 3191+ kez okundu.
 

Balıkesir’in Yeni Valisi İsmail Ustaoğlu

Balıkesir’in Yeni Valisi İsmail Ustaoğlu
Resmi Gazete ’de yayımlanan kararnameyle Balıkesir Valiliği’ne Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu atandı. İsmail Ustaoğlu , 1968 yılında Giresun’da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 1992 yılında kaymakam adayı olarak göreve başladı. Çeşitli ilçelerde kaymakamlık ve vali yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2015 yılında Çankırı Valisi olarak atandı. 2018 yılında Trabzon Valisi olarak görevlendirildi. Evli ve üç çocuk babası olan Ustaoğlu, İngilizce bilmektedir. İsmail Ustaoğlu ’nun atamasıyla birlikte Balıkesir’in eski valisi Hasan Şıldak ise merkeze alındı. Şıldak, 2019 yılından beri Balıkesir Valiliği görevini yürütüyordu. Şıldak’ın yerine gelen Ustaoğlu, önümüzdeki günlerde görevine başlamak üzere Balıkesir’e gelecek.
Balıkesir’in Yeni Valisi İsmail Ustaoğlu

Resmi Gazete ’de yayımlanan kararnameyle Balıkesir Valiliği’ne Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu atandı. İsmail Ustaoğlu , 1968 yılında Giresun’da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 1992 yılında kaymakam adayı olarak göreve başladı. Çeşitli ilçelerde kaymakamlık ve vali yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2015 yılında Çankırı Valisi olarak atandı. 2018 yılında Trabzon Valisi olarak görevlendirildi. Evli ve üç çocuk babası olan Ustaoğlu, İngilizce bilmektedir.

İsmail Ustaoğlu ’nun atamasıyla birlikte Balıkesir’in eski valisi Hasan Şıldak ise merkeze alındı. Şıldak, 2019 yılından beri Balıkesir Valiliği görevini yürütüyordu. Şıldak’ın yerine gelen Ustaoğlu, önümüzdeki günlerde görevine başlamak üzere Balıkesir’e gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.