,, ,

Balıkesir'de uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli yakalandı

Gündem 31.03.2022 - 14:11, Güncelleme: 31.03.2022 - 14:11 4302+ kez okundu.
 

Balıkesir'de uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli yakalandı

Balıkesir'de uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli yakalandı
Balıkesir'in Edremit ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 zanlı gözaltına alındı.  İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında belirlenen adreslere operasyon düzenledi.  Bu adreslerde yapılan aramalarda 305 gram metamfetamin, 5 gram kubar esrar, 2 uyuşturucu kullanma aparatı, hassas terazi, 2 tabanca ve 12 mermi ele geçirildi.  Gözaltına alınan 5 şüphelinin jandarma komutanlığındaki işlemleri sürüyor.   
Balıkesir'de uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli yakalandı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 zanlı gözaltına alındı. 

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında belirlenen adreslere operasyon düzenledi. 

Bu adreslerde yapılan aramalarda 305 gram metamfetamin, 5 gram kubar esrar, 2 uyuşturucu kullanma aparatı, hassas terazi, 2 tabanca ve 12 mermi ele geçirildi. 

Gözaltına alınan 5 şüphelinin jandarma komutanlığındaki işlemleri sürüyor. 

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.