,, ,

Balıkesir'de sağanak: Su baskınları, ulaşımda aksamalar

Gündem 18.11.2023 - 14:50, Güncelleme: 18.11.2023 - 14:50 3307+ kez okundu.
 

Balıkesir'de sağanak: Su baskınları, ulaşımda aksamalar

Balıkesir’de etkili olan sağanak, su baskınlarına ve trafikte aksamalara neden oldu.
Balıkesir 'de etkili olan sağanak nedeniyle bazı bölgelerde yoğun su birikintileri oluştu. Yoğun yağış nedeniyle Altıeylül ve Karesi ilçelerindeki su baskınları nedeniyle trafikteki araçlar ilerlemekte zorlandı. Bahçelievler, Plevne, Gaziosmanpaşa, Adnan Menderes mahallelerindeki apartmanların bahçelerine dolan su, itfaiye ekiplerince boşaltıldı. Yağmura yakalananlar, şemsiyelerle ve montlarla korunmaya çalıştı. Bandırma ilçesinde de yoğun yağış nedeniyle kent merkezindeki bazı rögarlar taştı. Sürücüler, araç trafiğin yoğun olduğu Haydar Çavuş Camisi önünde taşan rögar nedeniyle zor anlar yaşadı. Sahilde ise şiddetli rüzgarın etkisiyle bir ağaç devrildi.
Balıkesir’de etkili olan sağanak, su baskınlarına ve trafikte aksamalara neden oldu.

Balıkesir 'de etkili olan sağanak nedeniyle bazı bölgelerde yoğun su birikintileri oluştu.

Yoğun yağış nedeniyle Altıeylül ve Karesi ilçelerindeki su baskınları nedeniyle trafikteki araçlar ilerlemekte zorlandı.

Bahçelievler, Plevne, Gaziosmanpaşa, Adnan Menderes mahallelerindeki apartmanların bahçelerine dolan su, itfaiye ekiplerince boşaltıldı.

Yağmura yakalananlar, şemsiyelerle ve montlarla korunmaya çalıştı.

Bandırma ilçesinde de yoğun yağış nedeniyle kent merkezindeki bazı rögarlar taştı. Sürücüler, araç trafiğin yoğun olduğu Haydar Çavuş Camisi önünde taşan rögar nedeniyle zor anlar yaşadı.

Sahilde ise şiddetli rüzgarın etkisiyle bir ağaç devrildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.