,, ,

Balıkesir'de inşaatta çöken kalıpların altında kalan 5 işçi yaralandı

Gündem 22.10.2022 - 15:00, Güncelleme: 22.10.2022 - 15:00 3281+ kez okundu.
 

Balıkesir'de inşaatta çöken kalıpların altında kalan 5 işçi yaralandı

Balıkesir'de inşaatta çöken kalıpların altında kalan 5 işçi yaralandı
Edremit 'te bir inşaatta beton döküldüğü sırada kalıpların çökmesi sonucu biri ağır 5 işçi yaralandı. Hamidiye Mahallesi Yeni Garaj Caddesi 'ndeki apartman inşaatının 2. katında beton dökülürken kalıplar çöktü. Üzerindeki harcın etkisiyle ağırlığı iyice artan kalıpların altında kalarak yaralanan işçiler için olay yerine 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri ve mesai arkadaşları tarafından kurtarılan işçiler Ahmet, Hacıbey ve Yahya Töre ile Altan ve Emre Şahin, ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan birinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Çalışmanın durdurulduğu inşaatın çevresine polis tarafından emniyet şeridi çekildi.
Balıkesir'de inşaatta çöken kalıpların altında kalan 5 işçi yaralandı

Edremit 'te bir inşaatta beton döküldüğü sırada kalıpların çökmesi sonucu biri ağır 5 işçi yaralandı.

Hamidiye Mahallesi Yeni Garaj Caddesi 'ndeki apartman inşaatının 2. katında beton dökülürken kalıplar çöktü.

Üzerindeki harcın etkisiyle ağırlığı iyice artan kalıpların altında kalarak yaralanan işçiler için olay yerine 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri ve mesai arkadaşları tarafından kurtarılan işçiler Ahmet, Hacıbey ve Yahya Töre ile Altan ve Emre Şahin, ilçedeki hastanelere kaldırıldı.

Yaralılardan birinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Çalışmanın durdurulduğu inşaatın çevresine polis tarafından emniyet şeridi çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.