,, ,

Balıkesir ve Tekirdağ’da Organize Suç Örgütlerine Darbe

Gündem 10.02.2024 - 09:26, Güncelleme: 10.02.2024 - 09:26 3451+ kez okundu.
 

Balıkesir ve Tekirdağ’da Organize Suç Örgütlerine Darbe

İçişleri Bakanı Yerlikaya, KAFES-38 operasyonlarıyla Balıkesir ve Tekirdağ’daki suç örgütlerinin çökertildiğini duyurdu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , “KAFES-38” operasyonları kapsamında, Balıkesir ’de Cengiz Güven ve Tekirdağ ’da Nevzat Halitoğlu ’nun liderliğini yaptığı iki organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Eş zamanlı olarak dört ilde gerçekleştirilen operasyonlarda, örgüt liderleri dahil 16 şüpheli yakalandı. Cumhuriyet Başsavcılıkları ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, suç örgütlerinin tefecilik, yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçlarına karıştığı belirlendi. Ayrıca, suç örgütlerinin uyuşturucu imalatı ve ticareti ile silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptığı tespit edildi. Suçtan elde edildiği değerlendirilen 58 milyon TL değerindeki malvarlığına tedbir kararı uygulanması için çalışma başlatıldı. Operasyonlar sonucunda, çok sayıda senet ve çek, muhtelif miktarda uyuşturucu madde ve çok miktarda para, tapu, silah ve mühimmat ele geçirildi. Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren Cumhuriyet Başsavcılıklarını ve Jandarma’yı tebrik etti ve “Suç örgütü kurarak halkımızın huzurunu bozanların her an enselerindeyiz. Onlara göz açtırmayacağız” dedi.
İçişleri Bakanı Yerlikaya, KAFES-38 operasyonlarıyla Balıkesir ve Tekirdağ’daki suç örgütlerinin çökertildiğini duyurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , “KAFES-38” operasyonları kapsamında, Balıkesir ’de Cengiz Güven ve Tekirdağ ’da Nevzat Halitoğlu ’nun liderliğini yaptığı iki organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Eş zamanlı olarak dört ilde gerçekleştirilen operasyonlarda, örgüt liderleri dahil 16 şüpheli yakalandı.

Cumhuriyet Başsavcılıkları ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, suç örgütlerinin tefecilik, yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçlarına karıştığı belirlendi. Ayrıca, suç örgütlerinin uyuşturucu imalatı ve ticareti ile silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptığı tespit edildi.

Suçtan elde edildiği değerlendirilen 58 milyon TL değerindeki malvarlığına tedbir kararı uygulanması için çalışma başlatıldı. Operasyonlar sonucunda, çok sayıda senet ve çek, muhtelif miktarda uyuşturucu madde ve çok miktarda para, tapu, silah ve mühimmat ele geçirildi.

Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren Cumhuriyet Başsavcılıklarını ve Jandarma’yı tebrik etti ve “Suç örgütü kurarak halkımızın huzurunu bozanların her an enselerindeyiz. Onlara göz açtırmayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.