,, ,

Balıkesir Emniyetinden Huzur ve Güvenlik İçin Geniş Çaplı Denetim

Gündem 06.02.2024 - 11:37, Güncelleme: 06.02.2024 - 11:37 3726+ kez okundu.
 

Balıkesir Emniyetinden Huzur ve Güvenlik İçin Geniş Çaplı Denetim

Balıkesir Emniyeti, geniş çaplı asayiş ve trafik denetimi gerçekleştirdi. 5 aranan şahıs yakalandı, 64 araca para cezası kesildi
 Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde il genelinde geniş çaplı bir asayiş ve trafik denetimi gerçekleştirdi. Kamu düzeni ve vatandaşların güvenliği hedef alınarak yapılan bu denetimde, 87 ekip ve 193 personel görev aldı. Asayiş ve Huzur Denetimi Emniyet ekipleri, bin 975 kişinin sorgusunu gerçekleştirdi. Bu sorgulamalar sonucunda, toplamda 5 aranan şahıs yakalandı. Bunlar arasında uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, görevi kötüye kullanan ve yoklama kaçağı olan şahıslar bulunmaktaydı. Ayrıca, 4 şahsın üzerinde uyuşturucu ve ruhsatsız silah bulundu ve bu kişiler hakkında adli işlem başlatıldı. Umuma Açık Alan ve Trafik Denetimi Polis ekipleri, 288 umuma açık yer, park, bahçe, meydan, alan ve metruk yeri denetledi ve herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadı. Trafik şube ekipleri tarafından yapılan denetimlerde ise, 754 araç kontrol edildi. Denetlenen araçlardan 64’üne toplamda 217 bin 342 TL para cezası kesildi ve 10 araç trafikten men edildi.
Balıkesir Emniyeti, geniş çaplı asayiş ve trafik denetimi gerçekleştirdi. 5 aranan şahıs yakalandı, 64 araca para cezası kesildi

  Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde il genelinde geniş çaplı bir asayiş ve trafik denetimi gerçekleştirdi. Kamu düzeni ve vatandaşların güvenliği hedef alınarak yapılan bu denetimde, 87 ekip ve 193 personel görev aldı.

Asayiş ve Huzur Denetimi

Emniyet ekipleri, bin 975 kişinin sorgusunu gerçekleştirdi. Bu sorgulamalar sonucunda, toplamda 5 aranan şahıs yakalandı. Bunlar arasında uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, görevi kötüye kullanan ve yoklama kaçağı olan şahıslar bulunmaktaydı. Ayrıca, 4 şahsın üzerinde uyuşturucu ve ruhsatsız silah bulundu ve bu kişiler hakkında adli işlem başlatıldı.

Umuma Açık Alan ve Trafik Denetimi

Polis ekipleri, 288 umuma açık yer, park, bahçe, meydan, alan ve metruk yeri denetledi ve herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadı. Trafik şube ekipleri tarafından yapılan denetimlerde ise, 754 araç kontrol edildi. Denetlenen araçlardan 64’üne toplamda 217 bin 342 TL para cezası kesildi ve 10 araç trafikten men edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.