,, ,

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çıkan yangın söndürüldü

Gündem 18.07.2023 - 12:47, Güncelleme: 18.07.2023 - 12:47 3627+ kez okundu.
 

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çıkan yangın söndürüldü

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çıkan yangın söndürüldü
Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi 'nin 4. katında elektrik odasında çıkan yangın , itfaiye ekiplerince söndürüldü. Hastanenin 4. katında bulunan elektrik odasından henüz bilinmeyen nedenle alevler yükseldi. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Odada çıkan yangın itfaiye görevlilerince söndürüldü. Yangın sebebiyle tahliye edilen hastalar servislerine geri döndürülürken, bir itfaiye aracı tedbir amaçlı hastane bahçesinde bekletiliyor. - "Hastalar panikle aşağı indi" Görgü tanığı Necati Başak, yangının büyük olmadığını, az duman çıktığını ve hastaların panikle aşağıya indiğini anlattı. Başka bir görgü tanığı da acil servisteki annesinin koku ve duman sebebiyle başka bir servise alındığını, kısa süre sonra hastaların tekrar acil servise alındığını söyledi.
Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çıkan yangın söndürüldü

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi 'nin 4. katında elektrik odasında çıkan yangın , itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Hastanenin 4. katında bulunan elektrik odasından henüz bilinmeyen nedenle alevler yükseldi. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Odada çıkan yangın itfaiye görevlilerince söndürüldü.

Yangın sebebiyle tahliye edilen hastalar servislerine geri döndürülürken, bir itfaiye aracı tedbir amaçlı hastane bahçesinde bekletiliyor.

- "Hastalar panikle aşağı indi"

Görgü tanığı Necati Başak, yangının büyük olmadığını, az duman çıktığını ve hastaların panikle aşağıya indiğini anlattı.

Başka bir görgü tanığı da acil servisteki annesinin koku ve duman sebebiyle başka bir servise alındığını, kısa süre sonra hastaların tekrar acil servise alındığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.