,, ,

Bakan Yerlikaya: Ülkemizi Zehir Tacirlerinden Temizlemeye Kararlıyız

Gündem 26.01.2024 - 16:37, Güncelleme: 26.01.2024 - 16:37 3293+ kez okundu.
 

Bakan Yerlikaya: Ülkemizi Zehir Tacirlerinden Temizlemeye Kararlıyız

İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul’da 49 uyuşturucu taciri yakalandığını ve 43’ünün tutuklandığını duyurdu. Ayrıca, 160.5 kg metamfetamin ele geçirildi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , İstanbul’da “NARKOGÜÇ-47” operasyonu kapsamında, sokak satıcısı olarak bilinen 49 uyuşturucu taciri yakalandığını ve bunlardan 43’ünün tutuklandığını duyurdu. Ayrıca, Arnavutköy ’deki bir araçta yapılan aramada 160.5 kg metamfetamin ele geçirildi ve uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen iki kişi yakalandı. Yerlikaya, ülkenin zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlenmeye kararlı olduğunu ve gençlerin zehirlenmesine izin verilmeyeceğini belirtti. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, gençleri zehirlemeye hazır hale getirilmiş çeşitli miktarlarda marihuana, metamfetamin, bonzai, eroin ve uyuşturucu haplar, hassas teraziler, bir tabanca ve çeşitli miktarlarda döviz ve Türk Lirası ele geçirildi. Operasyonu gerçekleştiren İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve polisler tebrik edildi. Zehir tacirlerine karşı operasyonların ülke genelinde aralıksız devam edeceği belirtildi. Uyuşturucu tacirlerinin teröristlerden farklı görülmediği ve gençlerin zehirlenmesine izin verilmeyeceği vurgulandı.
İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul’da 49 uyuşturucu taciri yakalandığını ve 43’ünün tutuklandığını duyurdu. Ayrıca, 160.5 kg metamfetamin ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , İstanbul’da “NARKOGÜÇ-47” operasyonu kapsamında, sokak satıcısı olarak bilinen 49 uyuşturucu taciri yakalandığını ve bunlardan 43’ünün tutuklandığını duyurdu. Ayrıca, Arnavutköy ’deki bir araçta yapılan aramada 160.5 kg metamfetamin ele geçirildi ve uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen iki kişi yakalandı.

Yerlikaya, ülkenin zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlenmeye kararlı olduğunu ve gençlerin zehirlenmesine izin verilmeyeceğini belirtti.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, gençleri zehirlemeye hazır hale getirilmiş çeşitli miktarlarda marihuana, metamfetamin, bonzai, eroin ve uyuşturucu haplar, hassas teraziler, bir tabanca ve çeşitli miktarlarda döviz ve Türk Lirası ele geçirildi.

Operasyonu gerçekleştiren İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve polisler tebrik edildi. Zehir tacirlerine karşı operasyonların ülke genelinde aralıksız devam edeceği belirtildi. Uyuşturucu tacirlerinin teröristlerden farklı görülmediği ve gençlerin zehirlenmesine izin verilmeyeceği vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.