,, ,

Bakan Yerlikaya: Teröristlere Göz Açtırmayacağız, 28 DEAŞ’lı Yakalandı

Gündem 25.01.2024 - 09:23, Güncelleme: 25.01.2024 - 09:23 3084+ kez okundu.
 

Bakan Yerlikaya: Teröristlere Göz Açtırmayacağız, 28 DEAŞ’lı Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DEAŞ’a yönelik ‘KAHRAMANLAR-46’ operasyonlarıyla ilgili açıklama yaptı. 9 ilde eş zamanlı operasyonlar sonucunda 28 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , sosyal medya hesabından DEAŞ Terör Örgütüne yönelik gerçekleştirilen “KAHRAMANLAR-46” operasyonları hakkında bir açıklama yaptı. Operasyonlar, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda, 9 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Bu iller Sakarya , Denizli , Ankara , Adana , Düzce , Bursa , Gaziantep , İstanbul ve Yalova ’dır. Operasyonlar sonucunda, DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten toplam 28 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin dağılımı şu şekildedir: Sakarya’da 3 şahıs, Denizli’de 2 şahıs, Ankara’da 3 şahıs, Adana’da 4 şahıs, Düzce’de 1 şahıs, Bursa’da 5 şahıs, Gaziantep’te 2 şahıs, İstanbul’da 7 şahıs, Yalova’da 1 şahıs. Operasyonlarda yapılan aramalarda çok miktarda döviz ve Türk Lirasına el konuldu. Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik etti ve “Allah ayaklarına taş değdirmesin” dedi. Bakan Yerlikaya ayrıca, “Aziz Milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonların düzenlendiğini belirten Yerlikaya, terörle mücadelenin son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DEAŞ’a yönelik ‘KAHRAMANLAR-46’ operasyonlarıyla ilgili açıklama yaptı. 9 ilde eş zamanlı operasyonlar sonucunda 28 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , sosyal medya hesabından DEAŞ Terör Örgütüne yönelik gerçekleştirilen “KAHRAMANLAR-46” operasyonları hakkında bir açıklama yaptı. Operasyonlar, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda, 9 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Bu iller Sakarya , Denizli , Ankara , Adana , Düzce , Bursa , Gaziantep , İstanbul ve Yalova ’dır.

Operasyonlar sonucunda, DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten toplam 28 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin dağılımı şu şekildedir:

  • Sakarya’da 3 şahıs,
  • Denizli’de 2 şahıs,
  • Ankara’da 3 şahıs,
  • Adana’da 4 şahıs,
  • Düzce’de 1 şahıs,
  • Bursa’da 5 şahıs,
  • Gaziantep’te 2 şahıs,
  • İstanbul’da 7 şahıs,
  • Yalova’da 1 şahıs.

Operasyonlarda yapılan aramalarda çok miktarda döviz ve Türk Lirasına el konuldu. Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik etti ve “Allah ayaklarına taş değdirmesin” dedi.

Bakan Yerlikaya ayrıca, “Aziz Milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonların düzenlendiğini belirten Yerlikaya, terörle mücadelenin son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.