,, ,

Bakan Güler, Hatay'daki hudut karakolunu inceledi

Gündem 27.01.2024 - 09:08, Güncelleme: 27.01.2024 - 09:08 3185+ kez okundu.
 

Bakan Güler, Hatay'daki hudut karakolunu inceledi

Milli Savunma Bakanı Güler, Hatay’daki Ziyaret Hudut Karakolu’nda inceleme ve denetlemelerde bulundu. Mehmetçiklerle bir araya geldi
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler , Hatay 'daki Ziyaret Hudut Karakolu 'nda inceleme ve denetlemelerde bulundu. Bakan Güler, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ile Ziyaret Karakolu'na geldi. Bakan Güler, nöbet kulesine çıkarak Mehmetçiklerden güvenlik tedbirlerine ilişkin bilgi aldı. Askerlerle yakından ilgilenen Bakan Güler, yapılacak çalışmalara ilişkin talimatlar verdi. Bakan Güler, yaptığı açıklamada, "Mehmetçiğimizin her zaman yanındayız. Her türlü zorluğa göğüs gererek, sınırlarımızı ve vatanımızı korumaya devam ediyorlar." dedi.
Milli Savunma Bakanı Güler, Hatay’daki Ziyaret Hudut Karakolu’nda inceleme ve denetlemelerde bulundu. Mehmetçiklerle bir araya geldi

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler , Hatay 'daki Ziyaret Hudut Karakolu 'nda inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Bakan Güler, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ile Ziyaret Karakolu'na geldi.

Bakan Güler, nöbet kulesine çıkarak Mehmetçiklerden güvenlik tedbirlerine ilişkin bilgi aldı.

Askerlerle yakından ilgilenen Bakan Güler, yapılacak çalışmalara ilişkin talimatlar verdi.

Bakan Güler, yaptığı açıklamada, "Mehmetçiğimizin her zaman yanındayız. Her türlü zorluğa göğüs gererek, sınırlarımızı ve vatanımızı korumaya devam ediyorlar." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.