,, ,

Bakan Akar, Fransa Savunma Bakanı Parly

Gündem 16.03.2022 - 21:04, Güncelleme: 16.03.2022 - 21:04 3979+ kez okundu.
 

Bakan Akar, Fransa Savunma Bakanı Parly

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fransa Savunma Bakanı Florence Parly ile görüştü.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fransa Savunma Bakanı Florence Parly ile görüştü.  Akar, NATO Savunma Bakanları Olağanüstü Toplantısı için geldiği NATO Karargahı'nda ikili görüşmelerini devam ettiriyorlar.  Bakan Akar, bu kapsamda Fransa Savunma Bakanı Parly ile bir araya geldi.  Ukrayna bağlamındaki gelişmeler başta olmak üzere, ikili, bölgesel, savunma ve güvenlik konularında görüş alışverişinde bulunulan görüşmede Bakan Akar, savunma sanayii alanındaki kısıtlamaların kaldırılması ve askeri eğitim iş birliği faaliyetlerinin artırılmasının önemli olduğunu dile getirdi. 
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fransa Savunma Bakanı Florence Parly ile görüştü.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fransa Savunma Bakanı " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Fransa Savunma Bakanı Florence Parly ile görüştü. 

Akar, NATO Savunma Bakanları Olağanüstü Toplantısı için geldiği NATO Karargahı'nda ikili görüşmelerini devam ettiriyorlar. 

Bakan Akar, bu kapsamda Fransa Savunma Bakanı " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Fransa Savunma Bakanı Parly ile bir araya geldi. 

Ukrayna bağlamındaki gelişmeler başta olmak üzere, ikili, bölgesel, savunma ve güvenlik konularında görüş alışverişinde bulunulan görüşmede Bakan Akar, savunma sanayii alanındaki kısıtlamaların kaldırılması ve askeri eğitim iş birliği faaliyetlerinin artırılmasının önemli olduğunu dile getirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.