,, ,

Bahadır Yenişehirlioğlu: İnsana Hizmet İçin Başka Kapılar Açılır

Siyaset 06.03.2024 - 13:58, Güncelleme: 06.03.2024 - 13:58 6032+ kez okundu.
 

Bahadır Yenişehirlioğlu: İnsana Hizmet İçin Başka Kapılar Açılır

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, hizmetin yalnızca koltukla olmadığını, farklı kapıların da hizmet için açılabileceğini belirtti.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir ve teşkilatı tarafından samimi karşılanan Yenişehirlioğlu, İnsana hizmetin yalnızca koltukla olmadığını belirtti. AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu , teşkilat ile, Refah Partisi Milletvekilliği adaylık dönemini ve propaganda tecrübelerini paylaştı. Asıl mesleğinin avukatlık olduğunu belirten Yenişehirlioğlu; “30 yaşımda İstanbul’da avukatlık yaparken Refah Partisi Milletvekili adayı gösterildim. Kitap yazmayı çok istiyordum.  Bir gecede avukatlığı bırakmaya ve yazar olmaya karar verdim. İlk kitabım Beyaz Usta Siyah Çırak’ ı 2011 yılında yazdım. 13 kitap yazdım. Gazeteci yazar, senarist dostum Ahmet Tezcan’ın ricasını kıramayıp kendimi dizi için 10 dakikalık deneme çekiminde buldum. Allah yürü ya kulum dedi, kendimi Yedi Güzel Adam’ın dizi setinde buldum. Mecliste Tahsin Paşam diye seslenilmesi, Abdülhamid Han’ın en güvendiği, en sevdiği paşası Tahsin Paşa karakteriyle müsemma olmak bana ayrıca bir keyif veriyor. Olan da hayır vardır, kalan işte de de hayır vardır. İnsana hizmet illa bir koltukla olmaz. Bugün nasip olan makamlar tekrar tevdi edilmediğinde hizmet için başka kapılar açılır”. ifadelerini kullandı. Keyifli geçen ziyaretin ardından Yenişehirlioğlu, Öğretmenevi’nde gençlerle buluştu. 
AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, hizmetin yalnızca koltukla olmadığını, farklı kapıların da hizmet için açılabileceğini belirtti.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir ve teşkilatı tarafından samimi karşılanan Yenişehirlioğlu, İnsana hizmetin yalnızca koltukla olmadığını belirtti.

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu , teşkilat ile, Refah Partisi Milletvekilliği adaylık dönemini ve propaganda tecrübelerini paylaştı. Asıl mesleğinin avukatlık olduğunu belirten Yenişehirlioğlu;

“30 yaşımda İstanbul’da avukatlık yaparken Refah Partisi Milletvekili adayı gösterildim. Kitap yazmayı çok istiyordum.  Bir gecede avukatlığı bırakmaya ve yazar olmaya karar verdim. İlk kitabım Beyaz Usta Siyah Çırak’ ı 2011 yılında yazdım. 13 kitap yazdım. Gazeteci yazar, senarist dostum Ahmet Tezcan’ın ricasını kıramayıp kendimi dizi için 10 dakikalık deneme çekiminde buldum. Allah yürü ya kulum dedi, kendimi Yedi Güzel Adam’ın dizi setinde buldum. Mecliste Tahsin Paşam diye seslenilmesi, Abdülhamid Han’ın en güvendiği, en sevdiği paşası Tahsin Paşa karakteriyle müsemma olmak bana ayrıca bir keyif veriyor. Olan da hayır vardır, kalan işte de de hayır vardır. İnsana hizmet illa bir koltukla olmaz. Bugün nasip olan makamlar tekrar tevdi edilmediğinde hizmet için başka kapılar açılır”. ifadelerini kullandı.

Keyifli geçen ziyaretin ardından Yenişehirlioğlu, Öğretmenevi’nde gençlerle buluştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.