,, ,

Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin Yıldırım, Projelerini Açıklıyor

Siyaset 27.02.2024 - 10:24, Güncelleme: 27.02.2024 - 10:24 6683+ kez okundu.
 

Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin Yıldırım, Projelerini Açıklıyor

Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin Yıldırım, 28 Şubat’ta projelerini açıklıyor. Yıldırım, Bursa’nın 103 sorununu çözmeye hazır.
Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin Yıldırım , 28 Şubat Çarşamba günü Podyum Davet ’te basın mensuplarıyla bir araya gelerek projelerini açıklayacak. Yıldırım, gidererek daralan ekonomide insanların hayatta kalma savaşı verdiği bu dönemde, geçmişte bir partinin il başkanlığını yapmış birisi olarak kayıtsız kalamayacağını belirtti. Yıldırım, “Siyaset iddia işidir. İddiasını ortaya koyan partiler, Büyükşehir’e kendi partilerinden nitelikli aday çıkararak vizyonlarını ortaya koydu. Benim buradaki rakiplerim diğer siyasiler değil. Benim asıl hedefim, yerelde 20 yıldır oturdukları koltukları saltanata çeviren zihniyet” dedi. Yıldırım, son 1,5 yılda 17 ilçeyi dolaştığını ve insanları dinlediğini belirtti. Yaptığı tespitlere göre, lokalde 103 kronikleşmiş sorun olduğunu ifade etti. Yıldırım, bu sorunların yaklaşık 30’unun Büyükşehir Belediyesi ile çözülebileceğini, diğer sorunların ise ilçe belediyelerinin azim ve kararlılıkla meseleye eğilmesiyle çözüleceğini belirtti. “Bursa’nın kaybedecek bir zamanı yok” diyen Yıldırım, aday olarak çıktığı bu yarışta siyasete farklı bir tat bırakacağına inandığını söyledi.
Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin Yıldırım, 28 Şubat’ta projelerini açıklıyor. Yıldırım, Bursa’nın 103 sorununu çözmeye hazır.

Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin Yıldırım , 28 Şubat Çarşamba günü Podyum Davet ’te basın mensuplarıyla bir araya gelerek projelerini açıklayacak. Yıldırım, gidererek daralan ekonomide insanların hayatta kalma savaşı verdiği bu dönemde, geçmişte bir partinin il başkanlığını yapmış birisi olarak kayıtsız kalamayacağını belirtti.

Yıldırım, “Siyaset iddia işidir. İddiasını ortaya koyan partiler, Büyükşehir’e kendi partilerinden nitelikli aday çıkararak vizyonlarını ortaya koydu. Benim buradaki rakiplerim diğer siyasiler değil. Benim asıl hedefim, yerelde 20 yıldır oturdukları koltukları saltanata çeviren zihniyet” dedi.

Yıldırım, son 1,5 yılda 17 ilçeyi dolaştığını ve insanları dinlediğini belirtti. Yaptığı tespitlere göre, lokalde 103 kronikleşmiş sorun olduğunu ifade etti. Yıldırım, bu sorunların yaklaşık 30’unun Büyükşehir Belediyesi ile çözülebileceğini, diğer sorunların ise ilçe belediyelerinin azim ve kararlılıkla meseleye eğilmesiyle çözüleceğini belirtti.

“Bursa’nın kaybedecek bir zamanı yok” diyen Yıldırım, aday olarak çıktığı bu yarışta siyasete farklı bir tat bırakacağına inandığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.