,, ,

Bafra'da cinayet girişimi: Zanlı tutuklandı

Gündem 08.09.2023 - 18:00, Güncelleme: 08.09.2023 - 18:00 3338+ kez okundu.
 

Bafra'da cinayet girişimi: Zanlı tutuklandı

Bafra’da bıçaklı saldırı: Zanlı tutuklandı. Bir kişiyi sırtından bıçaklayarak ağır yaralayan F.Y, polis operasyonuyla yakalandı. Mağdurun durumu kritik.
Samsun 'un Bafra ilçesinde bir kişiyi bıçakla yaralayan zanlı tutuklandı. Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, dün gece Kavakpınar Mahallesi Tosköy Kavşağı'nda E.Ç'yi sırtından bıçaklayarak kaçan F.Y'nin yakalanması için çalışma başlattı. Polis ekipleri, zanlıyı ilçe merkezinde düzenledikleri operasyonda yakaladı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ambulansla Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve ilk müdahalenin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen E.Ç'nin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.
Bafra’da bıçaklı saldırı: Zanlı tutuklandı. Bir kişiyi sırtından bıçaklayarak ağır yaralayan F.Y, polis operasyonuyla yakalandı. Mağdurun durumu kritik.

Samsun 'un Bafra ilçesinde bir kişiyi bıçakla yaralayan zanlı tutuklandı.

Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, dün gece Kavakpınar Mahallesi Tosköy Kavşağı'nda E.Ç'yi sırtından bıçaklayarak kaçan F.Y'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Polis ekipleri, zanlıyı ilçe merkezinde düzenledikleri operasyonda yakaladı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ambulansla Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve ilk müdahalenin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen E.Ç'nin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.