,, ,

Babaeski’li yazardan sıcacık şiirce duygular.

Kitap 26.11.2022 - 09:06, Güncelleme: 26.11.2022 - 09:06 22969+ kez okundu.
 

Babaeski’li yazardan sıcacık şiirce duygular.

Babaeski’li yazardan sıcacık şiirce duygular.
‘’Ben yaşadığım şiirce duyguları yazarken noktalama kullanmıyorum. Okuyucu virgülü de noktayı da hatta ünlemi de kendi koyup kendi duygularını bulsun istiyorum benim yazdıklarımda’’ İkinci şiir kitabı yayınlanan Babaeski ’li yazar N. Korkmaz şiirlerinde neden noktalama işareti kullanmadığını böyle açıklıyor. İlk şiir kitabı olan Aşktan Yazdım’da hasret , özlem ve ayrılık şiirleri yer alırken yeni kitabı Yaz Şiirlerinde sevgiye dair, sevmeye ait sımsıcak şiirce duygularını yazmış. Yazarın dediği gibi ‘’Yaz Şiirlerini okuyan herkes kendinden duygular bulacak’’.   Yazar Özgeçmiş: 1962 yılında Kırklareli ili Babaeski ilçesinin köyünde doğdu. Köy ilkokulu sonrası ortaokulu Kepirtepe Öğretmen Okulunda , liseyi Kırklareli teknik ve endüstri meslek lisesinde okudu. Lise sonrası çalışmaya başlayan yazarımız Açık öğretim imkânından yararlanarak hem çalışıp hem dört yıllık İş İdaresi okudu. 2006 yılında emekli olana kadar sektörünün öncüsü kurumlarda yöneticilik yaptı. 2016-2017 yıllarında Erzurum Atatürk üniversitesinde İş sağlığı ve Güvenliği lisans eğitimini tamamlayan yazar İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesinde aynı konuda yüksek lisans yaparak bakanlığın açtığı sınav sonrası B sınıfı iş güvenliği ve uzmanı oldu. 2017 de başladığı yazma serüveni 2019 sonunda ilk kitabının yayınlanması sonucu devam etti.   Yayınlanan Kitapları/ sondan başa -       Yaz Şiirleri / Şiir -       İçimden Geçmeyen Başımdan Geçti -       Aşktan yazdım / Şiirce -       Aşktan Bittim -       Aşktan Yandım -       Aşktan Kaçtım
Babaeski’li yazardan sıcacık şiirce duygular.

‘’Ben yaşadığım şiirce duyguları yazarken noktalama kullanmıyorum. Okuyucu virgülü de noktayı da hatta ünlemi de kendi koyup kendi duygularını bulsun istiyorum benim yazdıklarımda’’

İkinci şiir kitabı yayınlanan Babaeski ’li yazar N. Korkmaz şiirlerinde neden noktalama işareti kullanmadığını böyle açıklıyor.

İlk şiir kitabı olan Aşktan Yazdım’da hasret , özlem ve ayrılık şiirleri yer alırken yeni kitabı Yaz Şiirlerinde sevgiye dair, sevmeye ait sımsıcak şiirce duygularını yazmış.

Yazarın dediği gibi ‘’Yaz Şiirlerini okuyan herkes kendinden duygular bulacak’’.

 

Yazar Özgeçmiş:

1962 yılında Kırklareli ili Babaeski ilçesinin köyünde doğdu.

Köy ilkokulu sonrası ortaokulu Kepirtepe Öğretmen Okulunda , liseyi Kırklareli teknik ve endüstri meslek lisesinde okudu.

Lise sonrası çalışmaya başlayan yazarımız Açık öğretim imkânından yararlanarak hem çalışıp hem dört yıllık İş İdaresi okudu.

2006 yılında emekli olana kadar sektörünün öncüsü kurumlarda yöneticilik yaptı.

2016-2017 yıllarında Erzurum Atatürk üniversitesinde İş sağlığı ve Güvenliği lisans eğitimini tamamlayan yazar İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesinde aynı konuda yüksek lisans yaparak bakanlığın açtığı sınav sonrası B sınıfı iş güvenliği ve uzmanı oldu.

2017 de başladığı yazma serüveni 2019 sonunda ilk kitabının yayınlanması sonucu devam etti.

 

Yayınlanan Kitapları/ sondan başa

-       Yaz Şiirleri / Şiir

-       İçimden Geçmeyen Başımdan Geçti

-       Aşktan yazdım / Şiirce

-       Aşktan Bittim

-       Aşktan Yandım

-       Aşktan Kaçtım

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.