,, ,

Ayzek ile Bir Gece Yakında Netflix'te Başlıyor

Tv-Dünyası 04.11.2022 - 13:12, Güncelleme: 04.11.2022 - 13:12 4873+ kez okundu.
 

Ayzek ile Bir Gece Yakında Netflix'te Başlıyor

Ayzek ile Bir Gece Yakında Netflix'te Başlıyor
Ayzek ile Bir Gece - Cem Yılmaz ’ın yepyeni dramedi türündeki filmi sadece Netflix’te. Ayzek ile Bir Gece , Cem Yılmaz ve Netflix’in dizi, film ve stand up gibi farklı formatlardan oluşan 6 projelik anlaşması kapsamındaki ilk film. Cmylmz Fikirsanat ’ın yapımcısı olduğu, Cem Yılmaz ın yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda Ahsen Eroğlu Celal Kadri Kınoğlu Nilperi Şahinkaya Özge Özberk ve Bülent Şakrak yer alıyor. Yıllardır vapurlarda garsonluk yapan Ayzek, pandemi nedeniyle işsiz kalır ve bir süre sonra bir otelin gece vardiyasında iş bulur. Ancak ilk gecesinde Ayzek'in başına neler geleceğini kim bilebilir...
Ayzek ile Bir Gece Yakında Netflix'te Başlıyor

Ayzek ile Bir Gece - Cem Yılmaz ’ın yepyeni dramedi türündeki filmi sadece Netflix’te.


Ayzek ile Bir Gece , Cem Yılmaz ve Netflix’in dizi, film ve stand up gibi farklı formatlardan oluşan 6 projelik anlaşması kapsamındaki ilk film. Cmylmz Fikirsanat ’ın yapımcısı olduğu, Cem Yılmaz ın yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda Ahsen Eroğlu Celal Kadri Kınoğlu Nilperi Şahinkaya Özge Özberk ve Bülent Şakrak yer alıyor.


Yıllardır vapurlarda garsonluk yapan Ayzek, pandemi nedeniyle işsiz kalır ve bir süre sonra bir otelin gece vardiyasında iş bulur. Ancak ilk gecesinde Ayzek'in başına neler geleceğini kim bilebilir...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.