,, ,

Aydın'da Balık Pişirme Fiyatı İsyanı

Gündem 17.02.2024 - 15:49, Güncelleme: 17.02.2024 - 15:49 3026+ kez okundu.
 

Aydın'da Balık Pişirme Fiyatı İsyanı

Aydın’daki bir restoran, müşterinin kendi balığını pişirme talebine 1000 TL ücret istedi, sosyal medyada büyük tepki çekti.
Aydın 'da faaliyet gösteren bir balık restoranında yaşanan olay, sosyal medyada tepkilere yol açtı. Bir vatandaş, restorana kendi balığını götürerek pişirmesini istedi ve pişirme ücreti olarak 1000 TL talep edildi. Duruma isyan eden vatandaş, sosyal medya hesabından şunları paylaştı: "Balığı kendimiz götürdük, sadece pişirmeye bin lira aldılar. Vatandaşı salak yerine koyuyorlar. Lütfen paylaşın herkes görsün bu durumu." Sosyal medyada paylaşılan bu durum, birçok kullanıcının tepkisini çekti. Kullanıcılar, balık pişirme ücretinin fahiş olduğunu ve bunun kabul edilemez olduğunu dile getirdiler.
Aydın’daki bir restoran, müşterinin kendi balığını pişirme talebine 1000 TL ücret istedi, sosyal medyada büyük tepki çekti.

Aydın 'da faaliyet gösteren bir balık restoranında yaşanan olay, sosyal medyada tepkilere yol açtı. Bir vatandaş, restorana kendi balığını götürerek pişirmesini istedi ve pişirme ücreti olarak 1000 TL talep edildi.

Duruma isyan eden vatandaş, sosyal medya hesabından şunları paylaştı: "Balığı kendimiz götürdük, sadece pişirmeye bin lira aldılar. Vatandaşı salak yerine koyuyorlar. Lütfen paylaşın herkes görsün bu durumu."

Sosyal medyada paylaşılan bu durum, birçok kullanıcının tepkisini çekti. Kullanıcılar, balık pişirme ücretinin fahiş olduğunu ve bunun kabul edilemez olduğunu dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.