,, ,

Ayda Kutay Kimdir? Ayda Kutay Kaç Yaşında? Ayda Kutay Boyu Kilosu Kaç?

Kimdir 06.07.2023 - 12:03, Güncelleme: 06.07.2023 - 12:03 7589+ kez okundu.
 

Ayda Kutay Kimdir? Ayda Kutay Kaç Yaşında? Ayda Kutay Boyu Kilosu Kaç?

Ayda Kutay Kimdir? Ayda Kutay Kaç Yaşında? Ayda Kutay Boyu Kilosu Kaç?
Ayda Kutay , sosyal medya platformlarında popüler bir içerik üreticisi ve fenomendir. TikTok ’ta 3,6 milyon takipçisi bulunmaktadır. Ayrıca YouTube kanalında da videolar paylaşmaktadır. Ayda Kutay , 14 Şubat 1998 yılında İstanbul’da doğmuştur. Aslen Malatya’lı olduğu iddia edilmektedir. 23 yaşındadır ve Kova burcudur. Ayda Kutay Kültür Üniversitesi Sivil Havacılık bölümünden mezun olmuştur. Ayda Kutay ’ın boyu 168 cm, kilosu ise 48 kg’dır. Sevgilisi ise kendisi gibi sosyal medya fenomeni olan Bartu Dev’dir. Ayda Kutay , ayrıca 2017 yılında Ducky Layne çetesinin üyesi olarak ünlülerin sosyal medya hesaplarını çalıp şantajla para istemek suçundan tutuklanmış ve 11 ay cezaevinde kalmıştır. Bu konuda YouTube kanalında bir video paylaşmıştır.
Ayda Kutay Kimdir? Ayda Kutay Kaç Yaşında? Ayda Kutay Boyu Kilosu Kaç?

Ayda Kutay , sosyal medya platformlarında popüler bir içerik üreticisi ve fenomendir. TikTok ’ta 3,6 milyon takipçisi bulunmaktadır. Ayrıca YouTube kanalında da videolar paylaşmaktadır.

Ayda Kutay , 14 Şubat 1998 yılında İstanbul’da doğmuştur. Aslen Malatya’lı olduğu iddia edilmektedir. 23 yaşındadır ve Kova burcudur. Ayda Kutay Kültür Üniversitesi Sivil Havacılık bölümünden mezun olmuştur.

Ayda Kutay ’ın boyu 168 cm, kilosu ise 48 kg’dır. Sevgilisi ise kendisi gibi sosyal medya fenomeni olan Bartu Dev’dir.

Ayda Kutay , ayrıca 2017 yılında Ducky Layne çetesinin üyesi olarak ünlülerin sosyal medya hesaplarını çalıp şantajla para istemek suçundan tutuklanmış ve 11 ay cezaevinde kalmıştır. Bu konuda YouTube kanalında bir video paylaşmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.