,, ,

Ayçin Tuyun Meme Kanseri Tedavisi Gördüğünü Açıkladı

Magazin 29.06.2023 - 19:03, Güncelleme: 29.06.2023 - 19:03 17458+ kez okundu.
 

Ayçin Tuyun Meme Kanseri Tedavisi Gördüğünü Açıkladı

Ayçin Tuyun Meme Kanseri Tedavisi Gördüğünü Açıkladı
Bir televizyonlarda başarılı dizilere imza atan oyuncu Ayçin Tuyun geçtiğimiz günlerde meme kanserine yakalandığını sosyal medyadan paylaştı. Başarılı oyuncu Ayçin Tuyun sosyal medya da kanserle olan mücadelesini duyurdu. Son üç aydır tedavi gördüğünü ve tedavisinin olumlu sonuç verdiğini tüm sevenleriyle paylaştı. Kanserle olan mücadelem devam ediyor.Bu sürecte yanımda olan özellikle MHP Sancaktepe ilçe başkanı Arzu Karaalioğlu 'na ve tüm sevenlerine teşekkür ettiğini  bu zor süreci atlatacağıma ve yeniden ekranlara döneceğime inanıyorum dedi.  
Ayçin Tuyun Meme Kanseri Tedavisi Gördüğünü Açıkladı

Bir televizyonlarda başarılı dizilere imza atan oyuncu Ayçin Tuyun geçtiğimiz günlerde meme kanserine yakalandığını sosyal medyadan paylaştı.

Başarılı oyuncu Ayçin Tuyun sosyal medya da kanserle olan mücadelesini duyurdu. Son üç aydır tedavi gördüğünü ve tedavisinin olumlu sonuç verdiğini tüm sevenleriyle paylaştı. Kanserle olan mücadelem devam ediyor.Bu sürecte yanımda olan özellikle MHP Sancaktepe ilçe başkanı Arzu Karaalioğlu 'na ve tüm sevenlerine teşekkür ettiğini  bu zor süreci atlatacağıma ve yeniden ekranlara döneceğime inanıyorum dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.