,, ,

Ayberk Serin: ‘Biçare’ ile Listeleri Sallıyor

Müzik 10.05.2024 - 09:05, Güncelleme: 10.05.2024 - 09:05 9582+ kez okundu.
 

Ayberk Serin: ‘Biçare’ ile Listeleri Sallıyor

Ayberk Serin, ‘Biçare’ adlı yeni şarkısıyla müzik dünyasında fırtına gibi esiyor. Kendi söz ve müziğiyle, geleneksel enstrümanları modern soundlarla harmanlıyor.
Yeni nesil şarkıcılar arasında en öne çıkan isimler arasında yer alan Ayberk Serin , peş peşe çıkardığı şarkılarıyla her geçen gün kitlesini daha da genişletiyor.  Farklı ses rengi ve eşsiz yorumu ile kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Ayberk Serin , şimdi de ‘ Biçare ’ adlı şarkısı ile hitlerinin arasına bir yenisini daha ekliyor.  Yorumcu kimliğinin yanı sıra söz ve müzik olarak da üretime katkıda bulunan Serin, yeni şarkısına da kendi imzasını atıyor. Ayberk Serin , Cenk Çelik ’in düzenlemesi ile dinleyicilere ulaştırdığı yeni şarkısını ‘Ağır Roman’ filminin müziğinden etkilenerek yazdığını belirtiyor.  Batı soundlarını geleneksel enstrümanlar olan kanun, ud ve keman ile ustaca harmanlamayı başaran Ayberk Serin’in yeni şarkısı “Biçare” Sony Music Türkiye etiketi ile tüm dijital müzik platformlarında yayında.
Ayberk Serin, ‘Biçare’ adlı yeni şarkısıyla müzik dünyasında fırtına gibi esiyor. Kendi söz ve müziğiyle, geleneksel enstrümanları modern soundlarla harmanlıyor.

Yeni nesil şarkıcılar arasında en öne çıkan isimler arasında yer alan Ayberk Serin , peş peşe çıkardığı şarkılarıyla her geçen gün kitlesini daha da genişletiyor. 

Farklı ses rengi ve eşsiz yorumu ile kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Ayberk Serin , şimdi de ‘ Biçare ’ adlı şarkısı ile hitlerinin arasına bir yenisini daha ekliyor. 

Yorumcu kimliğinin yanı sıra söz ve müzik olarak da üretime katkıda bulunan Serin, yeni şarkısına da kendi imzasını atıyor. Ayberk Serin , Cenk Çelik ’in düzenlemesi ile dinleyicilere ulaştırdığı yeni şarkısını ‘Ağır Roman’ filminin müziğinden etkilenerek yazdığını belirtiyor. 

Batı soundlarını geleneksel enstrümanlar olan kanun, ud ve keman ile ustaca harmanlamayı başaran Ayberk Serin’in yeni şarkısı “Biçare” Sony Music Türkiye etiketi ile tüm dijital müzik platformlarında yayında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.