,, ,

Ay, Regulus Kraliyet Yıldızı Kavuşumunu Astrolog Zeynep Aşcı Yorumladı

Astroloji 14.12.2022 - 12:31, Güncelleme: 14.12.2022 - 12:35 7202+ kez okundu.
 

Ay, Regulus Kraliyet Yıldızı Kavuşumunu Astrolog Zeynep Aşcı Yorumladı

Ay, Regulus Kraliyet Yıldızı Kavuşumunu Astrolog Zeynep Aşcı Yorumladı
Ay, Regulus Kraliyet Yıldızı Kavuşumunu  Astrolog Zeynep Aşcı Yorumladı 14 Haziran 2022 öğlen saatlerinde Ay; Regulus Kraliyet Yıldızı üzerinde kavuşumda. Herhangi bir yerde yönetici pozisyonundaysanız; yürürlüğe girecek önemli kararlar alabilirsiniz. Aynı durum Ülke yöneticilerinin halk üzerinde önemli konularda karar almasını da gösterir. Ancak bu kararlar hakkaniyetle alınmalı ve karşı tarafa karşı intikam hissi içinde olunmamalı. Aksi durumda güç ve itibar kaybı yaşanabilir.    Bugünün uzantılı etkilerinin olacağı tarih 05 Nisan 2023(+/- 3 gün fark edebilir). Bugün ve uzantılı tarihte hangi konulardan etki alacağınızı kişisel haritalarınız belirler. Bilgisine güvendiğiniz bir astrologdan kişisel astroloji danışmanlığı almanızı öneririm. Ay Fazı, küçülen ay; hızlı sonuçlanmasını istediğiniz konularda başvurular yapabilirsiniz. Örneğin; “kolayca hemen ödeyeyim bitsin” dediğiniz bir kredi için başvurabilirsiniz. Bugün ve birkaç gün daha gökyüzü size gereksiz para harcatabilir. İhtiyacınız olmayan bir şeyi sırf indirimde olduğu için veya beğendiğiniz için almak isteyebilirsiniz. Kısaca fazla para harcama dürtülerine dikkat edin. İkili ilişkilerde; karşı tarafa açılma, patrondan zam isteme vb durumlarda kendinizde güç ve cesaret bulabilirsiniz. Sağlık olarak; mide ve sindirim sisteminiz hassaslaşabilir. Özellikle merhamet duygusu fazla bir insansanız sadece kendi hayatınızda değil toplumdaki haksızlıklar karşısında da çok fazla hassasiyet geliştiriyor olabilirsiniz. Bu durum sindirim sistemini çok fazla etkileyebilir. Her zaman her konuda dengede kalmanızı tavsiye ederim. Sanat ile ilgilenen arkadaşlarım, yeteneklerinizi ortaya çıkaracağınız güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bunları iyi değerlendirmelisiniz. Mars Retro ’su İkizler burcunda devam ediyor. Söz , beste , oyun , senaryo , kitap yazımı konusunda ekstra destekleyen bir gökyüzü var. Çok iyi değerlendirmenizi öneririm. Mars Retro etkisi aynı zamanda sınava hazırlanan öğrenciler için de çok önemli; başarıyı arttıran etkilerde. Tüm yaştaki öğrenciler ve öğretmenler bu etkiden faydalanabilirler. Deniz mahsulleri ile ilgili gündemi olanlar; avlanma, almak, satmak vb birkaç gün sizi zorlayan etkiler olabilir. Özellikle ürünlerin tazeliği konusunda ya da fiyatlar konusunda aldanma, aldatılma ve/veya yanlış bilgilendirilme olabilir. Bunlara dikkat etmelisiniz. 21 Aralık 2022 de bolluk bereketimiz için “nar kırma ritüeli” yapacağız. O güne narlarınızı hazırlayın. Bugünün tarot kartını “Mahkeme Kartı” olarak seçtim. Hukuksal konularda devam eden bir davanız varsa, bürokrasi ile ilgili yaptığınız bir başvuru; pasaport, vize, emeklilik vb bu konulardan müjdeli haberler gelebilir. Her ne olacaksa kişisel ve bütünün hayrına olsun inşallah. “Öyle de oldu” diyerek olumlayalım. Karma Astrolog Zeynep Aşcı 
Ay, Regulus Kraliyet Yıldızı Kavuşumunu Astrolog Zeynep Aşcı Yorumladı

Ay, Regulus Kraliyet Yıldızı Kavuşumunu  Astrolog Zeynep Aşcı Yorumladı 14 Haziran 2022 öğlen saatlerinde Ay; Regulus Kraliyet Yıldızı üzerinde kavuşumda. Herhangi bir yerde yönetici pozisyonundaysanız; yürürlüğe girecek önemli kararlar alabilirsiniz. Aynı durum Ülke yöneticilerinin halk üzerinde önemli konularda karar almasını da gösterir. Ancak bu kararlar hakkaniyetle alınmalı ve karşı tarafa karşı intikam hissi içinde olunmamalı. Aksi durumda güç ve itibar kaybı yaşanabilir.   

Bugünün uzantılı etkilerinin olacağı tarih 05 Nisan 2023(+/- 3 gün fark edebilir). Bugün ve uzantılı tarihte hangi konulardan etki alacağınızı kişisel haritalarınız belirler. Bilgisine güvendiğiniz bir astrologdan kişisel astroloji danışmanlığı almanızı öneririm.

Ay Fazı, küçülen ay; hızlı sonuçlanmasını istediğiniz konularda başvurular yapabilirsiniz. Örneğin; “kolayca hemen ödeyeyim bitsin” dediğiniz bir kredi için başvurabilirsiniz.

Bugün ve birkaç gün daha gökyüzü size gereksiz para harcatabilir. İhtiyacınız olmayan bir şeyi sırf indirimde olduğu için veya beğendiğiniz için almak isteyebilirsiniz. Kısaca fazla para harcama dürtülerine dikkat edin.

İkili ilişkilerde; karşı tarafa açılma, patrondan zam isteme vb durumlarda kendinizde güç ve cesaret bulabilirsiniz.

Sağlık olarak; mide ve sindirim sisteminiz hassaslaşabilir. Özellikle merhamet duygusu fazla bir insansanız sadece kendi hayatınızda değil toplumdaki haksızlıklar karşısında da çok fazla hassasiyet geliştiriyor olabilirsiniz. Bu durum sindirim sistemini çok fazla etkileyebilir. Her zaman her konuda dengede kalmanızı tavsiye ederim.

Sanat ile ilgilenen arkadaşlarım, yeteneklerinizi ortaya çıkaracağınız güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bunları iyi değerlendirmelisiniz. Mars Retro ’su İkizler burcunda devam ediyor. Söz , beste , oyun , senaryo , kitap yazımı konusunda ekstra destekleyen bir gökyüzü var. Çok iyi değerlendirmenizi öneririm.

Mars Retro etkisi aynı zamanda sınava hazırlanan öğrenciler için de çok önemli; başarıyı arttıran etkilerde. Tüm yaştaki öğrenciler ve öğretmenler bu etkiden faydalanabilirler.

Deniz mahsulleri ile ilgili gündemi olanlar; avlanma, almak, satmak vb birkaç gün sizi zorlayan etkiler olabilir. Özellikle ürünlerin tazeliği konusunda ya da fiyatlar konusunda aldanma, aldatılma ve/veya yanlış bilgilendirilme olabilir. Bunlara dikkat etmelisiniz.

21 Aralık 2022 de bolluk bereketimiz için “nar kırma ritüeli” yapacağız. O güne narlarınızı hazırlayın.

Bugünün tarot kartını “Mahkeme Kartı” olarak seçtim. Hukuksal konularda devam eden bir davanız varsa, bürokrasi ile ilgili yaptığınız bir başvuru; pasaport, vize, emeklilik vb bu konulardan müjdeli haberler gelebilir.

Her ne olacaksa kişisel ve bütünün hayrına olsun inşallah. “Öyle de oldu” diyerek olumlayalım.

Karma Astrolog

Zeynep Aşcı 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.