,, ,

Av. Kadir Kartal İYİ Parti’den İstanbul 2.Bölge Aday Adayı oldu

Siyaset 25.03.2023 - 09:37, Güncelleme: 25.03.2023 - 09:37 7798+ kez okundu.
 

Av. Kadir Kartal İYİ Parti’den İstanbul 2.Bölge Aday Adayı oldu

Av. Kadir Kartal İYİ Parti’den İstanbul 2.Bölge Aday Adayı oldu
İYİ Parti ’den Aday Adayı olan Kadir Kartal şu açıklamalarda bulundu    Hiçbir milletin bayrağına benzemeyen, kendine özgü Türk Bayrağı'na gönülden bağlılığım, Türk Vatanı’nın bütünlüğünü (1815 Viyana Konferansı'nda alınan kararın ''Şark meselesi -- Türk Meselesi'') doğrultusunda, sınama ve gerilim stratejisi uygulanarak devam eden, EMPERYALİZMİ ÖNLENMEKTİR.   Dünya, Türk Vatan'ından sevk ve idare edilir. Türk Milleti, Erzurum'dan 2000 metre yüksekten dünyaya koç gibi bakar. Kuzey  Yarımkürede, Güney ve Kuzey  İpek Yolu üzerinde bulunan, ilgi ve manevra alanları olan Orta Asya, Kafkaslar, Anadolu, Balkanlar ve Orta Doğu ile birlikte dünya kaynaklarının %75’nin tam ortasında bulunan, jeopolitik, jeostratejik, jeokültürel, jeoekomonik, yapısı itibariyle; Akdeniz, Karadeniz, Balkan, Orta Asya, Orta Doğu, Avrupa ülkesi özelliklerini taşıyan Beş kıtayı birbirine bağlayan Vatanımı korumaktır.    Emperyalizmin hedef aldığı Türk milletinin birliğini, dirliğini, refah ve huzurunu temin etmek, Türk Devlet'inin sonsuzluğuna inanmak, Türk Tarihi'nin en yoğun döneminden geçtiği süreçte bilgi ve birikimimi Türk Milleti'nin emrine vermek, gelecek nesilleri, özellikle on yaş altı ve  doğacak yavruların insanca yaşamasının zeminini hazırlamak, yok edilen sosyal devletin ayrılmaz dört unsuru olan  ADALET, EĞİTİM, SAĞLIK VE GÜVENLİĞİNİ eş zamanlı  saat gibi çalışmasını temin etmektir.  Yer altı ve yer üstü kaynakları üzerinde, içeriden ve dışarıdan süre gelen engelleri, tehditleri ve tehlikeleri önlemek, Türkiye Cumhuriyeti'nin düşünce kaynakları olan ÜLKÜ ve  KÜLTÜR'ün  kurum ve kuralları ile yeniden oluşturmak, bizi biz yapan Türklüğün Yüksek Değerlerini yaşam biçimi haline getirmek, zaman geçirmeden Türk Milleti'ni yeniden Türk Dünya Devleti  haline getirmektir.    Milli Vicdan, Milli Şuur ve Milli Ahlak ortamını yeniden sağlamak, Türk Milleti'nin siyasi, sosyal, kültürel, ekonomik, bilgi ve teknoloji alanları ile askeri alandaki engellerin, tehditlerin ve tehlikelerin kaldırılması, kötü yönetimler yüzünden uçurumun kenarında bulunan, bugün Türk Milleti'nin önünde CEHALET, YOLSUZLUK--YOKSULUK, EGEMENLİĞİNİ ve BAĞIMSIZLIĞINI kaybetmiştir.   Yüce Türk Milleti'ne hizmet etmek, Yüce Türk Milleti'ne kırk yılı aşkın süredir, yirmi beşinci saati arayacak şekilde adaleti arayan, çok yönlü, sessiz, gündemli, saliseleri değerlendirecek şekilde hareket eden, farkında olan, evrenin sosyal varlık alanını kavramış olarak bilgi birikimimi Türk Milleti ile paylaşmaktır.   Yüce Türk Milleti'nin yer altı, yer üstü kaynaklarıyla, bilgi ve teknoloji merkezleri, ilgi ve manevra alanlarıyla ilişkilendirerek uzayın derinliklerinde HAK arama konum ve durumuna getirerek, şanlı Türk Bayrağını dalgalandırmak DAVAMDIR.HEDEFİMDİR. Bunu ancak Partimde sağlayabileceğime inanıyorum.    Desteklerinizi Bekler, Bilgilerinize Arz Ederim. Saygılarımla
Av. Kadir Kartal İYİ Parti’den İstanbul 2.Bölge Aday Adayı oldu
İYİ Parti ’den Aday Adayı olan  Kadir Kartal şu açıklamalarda bulundu 
 
Hiçbir milletin bayrağına benzemeyen, kendine özgü Türk Bayrağı'na gönülden bağlılığım, Türk Vatanı’nın bütünlüğünü (1815 Viyana Konferansı'nda alınan kararın ''Şark meselesi -- Türk Meselesi'') doğrultusunda, sınama ve gerilim stratejisi uygulanarak devam eden, EMPERYALİZMİ ÖNLENMEKTİR.
 
Dünya, Türk Vatan'ından sevk ve idare edilir. Türk Milleti, Erzurum'dan 2000 metre yüksekten dünyaya koç gibi bakar. Kuzey  Yarımkürede, Güney ve Kuzey  İpek Yolu üzerinde bulunan, ilgi ve manevra alanları olan Orta Asya, Kafkaslar, Anadolu, Balkanlar ve Orta Doğu ile birlikte dünya kaynaklarının %75’nin tam ortasında bulunan, jeopolitik, jeostratejik, jeokültürel, jeoekomonik, yapısı itibariyle; Akdeniz, Karadeniz, Balkan, Orta Asya, Orta Doğu, Avrupa ülkesi özelliklerini taşıyan Beş kıtayı birbirine bağlayan Vatanımı korumaktır.
 
 Emperyalizmin hedef aldığı Türk milletinin birliğini, dirliğini, refah ve huzurunu temin etmek, Türk Devlet'inin sonsuzluğuna inanmak, Türk Tarihi'nin en yoğun döneminden geçtiği süreçte bilgi ve birikimimi Türk Milleti'nin emrine vermek, gelecek nesilleri, özellikle on yaş altı ve  doğacak yavruların insanca yaşamasının zeminini hazırlamak, yok edilen sosyal devletin ayrılmaz dört unsuru olan  ADALET, EĞİTİM, SAĞLIK VE GÜVENLİĞİNİ eş zamanlı  saat gibi çalışmasını temin etmektir.
 Yer altı ve yer üstü kaynakları üzerinde, içeriden ve dışarıdan süre gelen engelleri, tehditleri ve tehlikeleri önlemek, Türkiye Cumhuriyeti'nin düşünce kaynakları olan ÜLKÜ ve  KÜLTÜR'ün  kurum ve kuralları ile yeniden oluşturmak, bizi biz yapan Türklüğün Yüksek Değerlerini yaşam biçimi haline getirmek, zaman geçirmeden Türk Milleti'ni yeniden Türk Dünya Devleti  haline getirmektir.
 
 Milli Vicdan, Milli Şuur ve Milli Ahlak ortamını yeniden sağlamak, Türk Milleti'nin siyasi, sosyal, kültürel, ekonomik, bilgi ve teknoloji alanları ile askeri alandaki engellerin, tehditlerin ve tehlikelerin kaldırılması, kötü yönetimler yüzünden uçurumun kenarında bulunan, bugün Türk Milleti'nin önünde CEHALET, YOLSUZLUK--YOKSULUK, EGEMENLİĞİNİ ve BAĞIMSIZLIĞINI kaybetmiştir.
 
Yüce Türk Milleti'ne hizmet etmek, Yüce Türk Milleti'ne kırk yılı aşkın süredir, yirmi beşinci saati arayacak şekilde adaleti arayan, çok yönlü, sessiz, gündemli, saliseleri değerlendirecek şekilde hareket eden, farkında olan, evrenin sosyal varlık alanını kavramış olarak bilgi birikimimi Türk Milleti ile paylaşmaktır.
 
Yüce Türk Milleti'nin yer altı, yer üstü kaynaklarıyla, bilgi ve teknoloji merkezleri, ilgi ve manevra alanlarıyla ilişkilendirerek uzayın derinliklerinde HAK arama konum ve durumuna getirerek, şanlı Türk Bayrağını dalgalandırmak DAVAMDIR.HEDEFİMDİR. Bunu ancak Partimde sağlayabileceğime inanıyorum. 
 
Desteklerinizi Bekler, Bilgilerinize Arz Ederim. Saygılarımla
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.