,, ,

Av. Göksu Zorman Kimdir?

Kimdir 21.12.2023 - 12:39, Güncelleme: 21.12.2023 - 12:42 5660+ kez okundu.
 

Av. Göksu Zorman Kimdir?

Av. Göksu Zorman Kimdir?
Av. Göksu Zorman 1995 yılında Iğdır’da doğdu. İlköğretim ve lise öğrenimimi Ankara’da dereceyle bitirerek lisans eğitimimi Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı. Göksu Zorman 2018 yılından itibaren  kurucusu olduğum ZORMAN Hukuk Bürosu'nda aktif olarak avukatlık mesleğimi icra etmekte. Göksu Zorman Avukatlık mesleğimin yanı sıra uzlaştırmacı olarak da görev yapmaktadır.  Av. Göksu Zorman Cumhuriyet Halk Partisi Sincan İlçe Başkanlığı'nda 2023 yılında Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve İlçe Başkan Yardımcılığı görev sürecinde Sincan bölgesinde ve köylerinde, hane hane gezerek çalışmalarda bulundu. Av. Göksu Zorman Halen Cumhuriyet Halk Partimi temsilen Sincan İlçe Yüksek Seçim Kurulu Yedek üyesi olarak görev yapmaktayım. 2023 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Sincan İlçe Başkanlığına aday olarak çok güzel bir deneyim elde etti. Av. Göksu Zorman Sincan'da örgütümüz ile kaynaşma, ekipleşme fırsatı yakaladı. Ankara Barosu’nda Adli Yardım Merkezi'nde ve Gelincik Merkezi'nde kurul üyeliklerinde yer aldı. Ankara Barosu Gelincik Merkezi Kurul Üyesi olarak Sincan bölgesinde şiddet gören mağdur kadınlarımıza yönelik gönüllü avukatlık yaptı ve yapmaya devam etmektedir. 
Av. Göksu Zorman Kimdir?

Av. Göksu Zorman 1995 yılında Iğdır’da doğdu. İlköğretim ve lise öğrenimimi Ankara’da dereceyle bitirerek lisans eğitimimi Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı. Göksu Zorman 2018 yılından itibaren  kurucusu olduğum ZORMAN Hukuk Bürosu'nda aktif olarak avukatlık mesleğimi icra etmekte. Göksu Zorman Avukatlık mesleğimin yanı sıra uzlaştırmacı olarak da görev yapmaktadır. 


Av. Göksu Zorman Cumhuriyet Halk Partisi Sincan İlçe Başkanlığı'nda 2023 yılında Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve İlçe Başkan Yardımcılığı görev sürecinde Sincan bölgesinde ve köylerinde, hane hane gezerek çalışmalarda bulundu. Av. Göksu Zorman Halen Cumhuriyet Halk Partimi temsilen Sincan İlçe Yüksek Seçim Kurulu Yedek üyesi olarak görev yapmaktayım. 2023 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Sincan İlçe Başkanlığına aday olarak çok güzel bir deneyim elde etti. Av. Göksu Zorman Sincan'da örgütümüz ile kaynaşma, ekipleşme fırsatı yakaladı. Ankara Barosu’nda Adli Yardım Merkezi'nde ve Gelincik Merkezi'nde kurul üyeliklerinde yer aldı. Ankara Barosu Gelincik Merkezi Kurul Üyesi olarak Sincan bölgesinde şiddet gören mağdur kadınlarımıza yönelik gönüllü avukatlık yaptı ve yapmaya devam etmektedir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.