,, ,

Av. Ece Güner'den Belediye Başkanlığı Açıklaması

Siyaset 13.02.2024 - 12:07, Güncelleme: 13.02.2024 - 12:08 5344+ kez okundu.
 

Av. Ece Güner'den Belediye Başkanlığı Açıklaması

Av. Ece Güner, belediye başkanlığı adaylığı iddialarını reddetti ve hiçbir belediye başkanlığına aday olmadığını Twitter’da açıkladı.
Son günlerde bazı internet sitelerinde Av. Ece Güner 'in bir belediye başkanlığı için aday gösterildiğine dair haberler yer aldı. Güner, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve herhangi bir belediye başkanlığı için aday olmadığını açıkladı. Güner, Twitter hesabında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Dün birkaç sitede bir belediye başkanlığıyla ilgili ismim geçti. Üzerinde durmadım... Ancak dün/hâlâ bugün arayan soran gazeteciler, dostlar oldu. O yüzden küçük bir açıklama: Hiçbir belediye başkanlığına aday olmadım/olmam. 18 Aralık'ta bu konuda NET bir tweet atmıştım zaten. Herhangi bir adaylık konusunda kimseyle herhangi bir görüşmem de olmadı/olmayacak. Teşekkürler. Saygılarımla."
Av. Ece Güner, belediye başkanlığı adaylığı iddialarını reddetti ve hiçbir belediye başkanlığına aday olmadığını Twitter’da açıkladı.

Son günlerde bazı internet sitelerinde Av. Ece Güner 'in bir belediye başkanlığı için aday gösterildiğine dair haberler yer aldı. Güner, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve herhangi bir belediye başkanlığı için aday olmadığını açıkladı.

Güner, Twitter hesabında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Dün birkaç sitede bir belediye başkanlığıyla ilgili ismim geçti. Üzerinde durmadım... Ancak dün/hâlâ bugün arayan soran gazeteciler, dostlar oldu.

O yüzden küçük bir açıklama: Hiçbir belediye başkanlığına aday olmadım/olmam. 18 Aralık'ta bu konuda NET bir tweet atmıştım zaten. Herhangi bir adaylık konusunda kimseyle herhangi bir görüşmem de olmadı/olmayacak.

Teşekkürler. Saygılarımla."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.