,, ,

Atv'nin Yeni Dizisi Altın Kafes, Reytinglerde Kötü Başladı

Tv-Dünyası 04.12.2023 - 13:35, Güncelleme: 04.12.2023 - 13:38 7400+ kez okundu.
 

Atv'nin Yeni Dizisi Altın Kafes, Reytinglerde Kötü Başladı

ATV’nin yeni dizisi “Altın Kafes”, ilk bölümüyle reytinglerde beklenenin altında bir performans sergiledi. Dizi, aşk ve entrika temalarını bir arada sunarken, Total’de 2,41, AB’de 1,19, ABC1’de ise 1,86 reyting aldı.
Atv 'nin yeni dizisi Altın Kafes , dün akşam yayınlanan ilk bölümü ile reytinglerde kötü bir açılış yaptı. Aşk ve entrikayı aynı anda izleyiciler ile buluşturan dizi, Total'de 2,41, AB'de 1,19, ABC1'de ise 1,86 reyting aldı. Dizinin başrollerinde Aytaç Şaşmaz , Şifanur Gül ,  Ebru Cündübeyoğlu , Hayal Köseoğlu , Hilmi Cem İntepe , Murat Kılıç , Kaan Turgut , Sümeyra Koç , Eda Nur Gülbudak , Buse Orcan , Gurur Çiçekoğlu , Cansu Mumcu , Ali Kayra Kul , Aksel Yılmaz ve Sacide Taşaner yer alıyor. Dizinin ilk bölümü, sosyal medyada da çok konuşulanlar arasında yer aldı. Diziye yönelik eleştiriler de yapıldı. Dizi, Reytinglerde Yükselebilir Mi? Altın Kafes 'in reytinglerde yükselip yükselmeyeceği, ilerleyen bölümlerde belli olacak. Dizinin, ilk bölümdeki kötü açılışından sonra, yeni bölümlerde reytinglerini artırması için daha iyi bir senaryo ve daha güçlü oyunculuklara ihtiyacı olduğu düşünülüyor.
ATV’nin yeni dizisi “Altın Kafes”, ilk bölümüyle reytinglerde beklenenin altında bir performans sergiledi. Dizi, aşk ve entrika temalarını bir arada sunarken, Total’de 2,41, AB’de 1,19, ABC1’de ise 1,86 reyting aldı.

Atv 'nin yeni dizisi Altın Kafes , dün akşam yayınlanan ilk bölümü ile reytinglerde kötü bir açılış yaptı.

Aşk ve entrikayı aynı anda izleyiciler ile buluşturan dizi, Total'de 2,41, AB'de 1,19, ABC1'de ise 1,86 reyting aldı.

Dizinin başrollerinde Aytaç Şaşmaz , Şifanur Gül Ebru Cündübeyoğlu , Hayal Köseoğlu , Hilmi Cem İntepe , Murat Kılıç , Kaan Turgut , Sümeyra Koç , Eda Nur Gülbudak , Buse Orcan , Gurur Çiçekoğlu , Cansu Mumcu , Ali Kayra Kul , Aksel Yılmaz ve Sacide Taşaner yer alıyor.

Dizinin ilk bölümü, sosyal medyada da çok konuşulanlar arasında yer aldı. Diziye yönelik eleştiriler de yapıldı.

Dizi, Reytinglerde Yükselebilir Mi?

Altın Kafes 'in reytinglerde yükselip yükselmeyeceği, ilerleyen bölümlerde belli olacak. Dizinin, ilk bölümdeki kötü açılışından sonra, yeni bölümlerde reytinglerini artırması için daha iyi bir senaryo ve daha güçlü oyunculuklara ihtiyacı olduğu düşünülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.