,, ,

ATO Başkanı Gürsel Baran’dan Seçim Sonrası Yeni Dönem Değerlendirmesi

Dünya 01.04.2024 - 16:07, Güncelleme: 01.04.2024 - 16:07 7334 kez okundu.
 

ATO Başkanı Gürsel Baran’dan Seçim Sonrası Yeni Dönem Değerlendirmesi

ATO Başkanı Gürsel Baran, seçim sonrası Türkiye ekonomisinin ilerlemesi için enflasyon ve yapısal reformlara odaklanılması gerektiğini belirtti. Ankara’nın gelişimi için çalışma vakti.
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran , 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin demokratik olgunlukla gerçekleştiğini ve milletin iradesini sandığa yansıttığını belirterek, “Seçim sonuçları vatana ve millete hayırlı, uğurlu olsun. Şimdi önümüzde seçimsiz 4 yılı aşkın bir süre var. Bu süreyi iyi değerlendirerek enflasyon başta olmak üzere Türkiye ekonomisinin ilerlemesinin önündeki engellerin kaldırılması ve yapısal reformların hayata geçirilmesine odaklanmamız gerekiyor” dedi.   ATO Başkanı Gürsel Baran , yazılı bir açıklama yaparak seçim sonuçlarını değerlendirdi. Seçimlerin huzur ve sükûnet içerisinde, demokratik olgunlukta gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Baran, “Milletimiz sandığa giderek, mahallesini, ilçesini, şehrini yönetecek kişileri belirledi. Şehirlerin gelişip kalkınmasında yerel yöneticilerin rolü çok büyük. Bugünden itibaren önümüzde seçimsiz 4 yılı aşkın bir süre var. Bu sürenin hem şehirlerimiz hem de ülkemiz için çok iyi değerlendirilmesi şart. Enflasyon, cari açık ve mesleki eğitim başta olmak üzere Türkiye ekonomisinin ilerlemesinin önünde engel teşkil eden sorunların çözülmesi ve kalıcı gelişmeyi sağlayabilmek için de vergi konusu başta olmak üzere yapısal reformların hayata geçirilmesine odaklanmamız gerekiyor” diye konuştu.   -ANKARA İÇİN ÇALIŞMA VAKTİ-   Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İlçe Belediye Başkanları’nı da tebrik ederek, görevlerinde başarılar dileyen Baran, “Ankara Büyükşehir ve ilçelerimizde seçilen Belediye Başkanlarımızı yürekten kutluyor, Ankara’da ticari hayatın canlanması, sağlık başta olmak üzere turizm çeşitlerinin geliştirilmesi, havalimanına metro hattı başta olmak üzere ulaşımı kolaylaştıracak adımların atılması, iklim değişikliğine karşı şehrimizin yeşil dönüşümünün gerçekleştirilmesi ve Ankara’nın dünya başkenti haline gelmesi için atılacak olumlu adımları bekliyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Ankara’nın her alanda gelişimi için iş dünyası olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
ATO Başkanı Gürsel Baran, seçim sonrası Türkiye ekonomisinin ilerlemesi için enflasyon ve yapısal reformlara odaklanılması gerektiğini belirtti. Ankara’nın gelişimi için çalışma vakti.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin demokratik olgunlukla gerçekleştiğini ve milletin iradesini sandığa yansıttığını belirterek, “ Seçim sonuçları vatana ve millete hayırlı, uğurlu olsun. Şimdi önümüzde seçimsiz 4 yılı aşkın bir süre var. Bu süreyi iyi değerlendirerek enflasyon başta olmak üzere Türkiye ekonomisinin ilerlemesinin önündeki engellerin kaldırılması ve yapısal reformların hayata geçirilmesine odaklanmamız gerekiyor” dedi.

 

ATO Başkanı Gürsel Baran yazılı bir açıklama yaparak seçim sonuçlarını değerlendirdi. Seçimlerin huzur ve sükûnet içerisinde, demokratik olgunlukta gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Baran, “Milletimiz sandığa giderek, mahallesini, ilçesini, şehrini yönetecek kişileri belirledi. Şehirlerin gelişip kalkınmasında yerel yöneticilerin rolü çok büyük. Bugünden itibaren önümüzde seçimsiz 4 yılı aşkın bir süre var. Bu sürenin hem şehirlerimiz hem de ülkemiz için çok iyi değerlendirilmesi şart. Enflasyon, cari açık ve mesleki eğitim başta olmak üzere Türkiye ekonomisinin ilerlemesinin önünde engel teşkil eden sorunların çözülmesi ve kalıcı gelişmeyi sağlayabilmek için de vergi konusu başta olmak üzere yapısal reformların hayata geçirilmesine odaklanmamız gerekiyor” diye konuştu.

 

-ANKARA İÇİN ÇALIŞMA VAKTİ-

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İlçe Belediye Başkanları’nı da tebrik ederek, görevlerinde başarılar dileyen Baran, “Ankara Büyükşehir ve ilçelerimizde seçilen Belediye Başkanlarımızı yürekten kutluyor, Ankara’da ticari hayatın canlanması, sağlık başta olmak üzere turizm çeşitlerinin geliştirilmesi, havalimanına metro hattı başta olmak üzere ulaşımı kolaylaştıracak adımların atılması, iklim değişikliğine karşı şehrimizin yeşil dönüşümünün gerçekleştirilmesi ve Ankara’nın dünya başkenti haline gelmesi için atılacak olumlu adımları bekliyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Ankara’nın her alanda gelişimi için iş dünyası olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.