,, ,

Atıklardan Hayat Ağacı Kütüphanesine

Yaşam 10.04.2022 - 12:46, Güncelleme: 10.04.2022 - 12:46 31044+ kez okundu.
 

Atıklardan Hayat Ağacı Kütüphanesine

Atıklardan Hayat Ağacı Kütüphanesine
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, açılışı yapılan Bergama Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi’nin önündeki Hayat Ağacı Kütüphanesi’ni ziyaret etti. Tesis yönetiminin, getirilen atıkların arasındaki kitaplarla kurduğu Hayat Ağacı Kütüphanesini çok beğendiğini belirten Başkan Soyer, “Her Mahalleye Bir Kütüphane” kampanyası için bir kez daha çağrı yaptı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ile Bergama Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi açılışının ardından tesis içerisinde kurulan Hayat Ağacı Kütüphanesi’ni inceledi. Çalışanların tesise getirilen atıkların arasındaki kitaplarla kurduğu Hayat Ağacı Kütüphanesi'ni çok beğendiğini belirten Başkan Soyer, her mahalleye bir kütüphane kurabilme hedefiyle başlattıkları kampanyaya kitap bağışı için çağrı yaptı. Başkan Soyer, “Çok kitaba ihtiyacımız var. Bizim başka kurtuluşumuz yok. Bizim daha çok çocuğu, daha çok insanı kitapla buluşturmamız lazım” diye konuştu. "SİZE KİTAP GETİRECEĞİZ" CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek de Başkan Soyer’in “Her Mahalleye Bir Kütüphane” kampanyasından haberdar olduğunu belirterek “Çok kitaba ihtiyaç var. Bundan sonra size gelirken kitap getireceğiz. Kütüphane deyince akan sular durur” dedi. Tesis yetkilileri ise yurttaşların kitapları çöplere atmayarak kendilerine ulaştırmalarını istedi.  
Atıklardan Hayat Ağacı Kütüphanesine

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, açılışı yapılan Bergama Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi’nin önündeki Hayat Ağacı Kütüphanesi’ni ziyaret etti. Tesis yönetiminin, getirilen atıkların arasındaki kitaplarla kurduğu Hayat Ağacı Kütüphanesini çok beğendiğini belirten Başkan Soyer, “Her Mahalleye Bir Kütüphane” kampanyası için bir kez daha çağrı yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ile Bergama Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi açılışının ardından tesis içerisinde kurulan Hayat Ağacı Kütüphanesi’ni inceledi. Çalışanların tesise getirilen atıkların arasındaki kitaplarla kurduğu Hayat Ağacı Kütüphanesi'ni çok beğendiğini belirten Başkan Soyer, her mahalleye bir kütüphane kurabilme hedefiyle başlattıkları kampanyaya kitap bağışı için çağrı yaptı. Başkan Soyer, “Çok kitaba ihtiyacımız var. Bizim başka kurtuluşumuz yok. Bizim daha çok çocuğu, daha çok insanı kitapla buluşturmamız lazım” diye konuştu.

"SİZE KİTAP GETİRECEĞİZ"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek de Başkan Soyer’in “Her Mahalleye Bir Kütüphane” kampanyasından haberdar olduğunu belirterek “Çok kitaba ihtiyaç var. Bundan sonra size gelirken kitap getireceğiz. Kütüphane deyince akan sular durur” dedi. Tesis yetkilileri ise yurttaşların kitapları çöplere atmayarak kendilerine ulaştırmalarını istedi.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.