,, ,

"Ateş Kuşları" Reytinglerde Düştü

Tv-Dünyası 28.10.2023 - 11:53, Güncelleme: 28.10.2023 - 11:53 7486+ kez okundu.
 

"Ateş Kuşları" Reytinglerde Düştü

Ateş Kuşları’ dizisi, son bölümüyle reytinglerde düşüş yaşadı. Toparlanmayı başarabilecek mi, merak konusu.
Başrollerinde Burak Tozkoparan , İlayda Alişan , Görkem Sevindik , Hande Soral , Erdem Şanlı ,  Emir Çubukçu , Ahmet Saraçoğlu , Lilya İrem Salman , Gonca Cilasun gibi ünlü isimlerin yer aldığı " Ateş Kuşları " dizisi, dün akşam yayınlanan bölümüyle reytinglerde düşüş yaşadı. Dizi, Total kategorisinde 3,09, AB kategorisinde 1,63 ve ABC1 kategorisinde 2,35 reyting aldı. "Ateş Kuşları", AB kategorisinde bir önceki bölüme göre 0,02 puan yükseliş yaşadı. Ancak Total ve ABC1 kategorilerinde düşüş yaşadı. Dizi, bu haftaki bölümüyle reytinglerde toparlanmayı başarabilecek mi, merak ediliyor.
Ateş Kuşları’ dizisi, son bölümüyle reytinglerde düşüş yaşadı. Toparlanmayı başarabilecek mi, merak konusu.

Başrollerinde Burak Tozkoparan , İlayda Alişan , Görkem Sevindik , Hande Soral , Erdem Şanlı Emir Çubukçu , Ahmet Saraçoğlu , Lilya İrem Salman , Gonca Cilasun gibi ünlü isimlerin yer aldığı " Ateş Kuşları " dizisi, dün akşam yayınlanan bölümüyle reytinglerde düşüş yaşadı.

Dizi, Total kategorisinde 3,09, AB kategorisinde 1,63 ve ABC1 kategorisinde 2,35 reyting aldı.

"Ateş Kuşları", AB kategorisinde bir önceki bölüme göre 0,02 puan yükseliş yaşadı. Ancak Total ve ABC1 kategorilerinde düşüş yaşadı.

Dizi, bu haftaki bölümüyle reytinglerde toparlanmayı başarabilecek mi, merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.