,, ,

Atatürk’ü Anma Yürüyüşü: Turan Devletleri Teşkilatı ve Üniversite Gençliği Anıtkabir’de

Gündem 10.11.2023 - 17:36, Güncelleme: 10.11.2023 - 17:51 3571+ kez okundu.
 

Atatürk’ü Anma Yürüyüşü: Turan Devletleri Teşkilatı ve Üniversite Gençliği Anıtkabir’de

Turan Devletleri Teşkilatı Birleşik Konfederasyonu ve üniversite gençliği, Atatürk’ü anmak için Anıtkabir’e yürüdü. Etkinlik, Türk milletinin birliğini gösterdi
Turan Devletleri Teşkilatı Birleşik Konfederasyonu Başkanı Murat Çobanoğlu ve üyeleri, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde, Ankara’daki Anıtkabir ’e üniversite gençliği ile birlikte yürüdü. “Türk’üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz”, “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” ve “Atam İzindeyiz” sloganları eşliğinde gerçekleşen yürüyüşe yoğun ilgi gösterildi. Bu etkinlik, gençlerin Atatürk’e olan saygısını ve Türk milletinin birliğini gösterdi. Başkan Murat Çobanoğlu 'nun 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Yürüyüşü Sonrası şu açıklamalarda bulundu Bugün, büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının yıl dönümünde bir araya gelerek, onu rahmet ve minnetle anmak için buradayız. Gerçekleştirdiğimiz yürüyüşle bir kez daha gösterdik ki, Atatürk'ün mirası ve ilke ve devrimleri, milletimizin kalbinde yaşamaya devam ediyor. 10 Kasım, yalnızca bir tarih değil, aynı zamanda bir mirası anma ve sahip çıkma günüdür. Atatürk'ün bize bıraktığı değerleri yaşatmak ve onun izinde yürümek, Türkiye'yi daha güçlü ve aydınlık yarınlara taşımak adına bir sorumluluktur. Bu vesileyle, katılımınız ve gösterdiğiniz duyarlılık için teşekkür ederim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, onların bize bıraktığı mirasa sahip çıkarak, Türkiye Cumhuriyeti'ni daha ileriye taşımak adına bir arada olmaktan gurur duyuyorum.
Turan Devletleri Teşkilatı Birleşik Konfederasyonu ve üniversite gençliği, Atatürk’ü anmak için Anıtkabir’e yürüdü. Etkinlik, Türk milletinin birliğini gösterdi

Turan Devletleri Teşkilatı Birleşik Konfederasyonu Başkanı Murat Çobanoğlu ve üyeleri, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde, Ankara’daki Anıtkabir ’e üniversite gençliği ile birlikte yürüdü. “Türk’üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz”, “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” ve “Atam İzindeyiz” sloganları eşliğinde gerçekleşen yürüyüşe yoğun ilgi gösterildi. Bu etkinlik, gençlerin Atatürk’e olan saygısını ve Türk milletinin birliğini gösterdi.

Başkan Murat Çobanoğlu 'nun 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Yürüyüşü Sonrası şu açıklamalarda bulundu

Bugün, büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının yıl dönümünde bir araya gelerek, onu rahmet ve minnetle anmak için buradayız. Gerçekleştirdiğimiz yürüyüşle bir kez daha gösterdik ki, Atatürk'ün mirası ve ilke ve devrimleri, milletimizin kalbinde yaşamaya devam ediyor.

10 Kasım, yalnızca bir tarih değil, aynı zamanda bir mirası anma ve sahip çıkma günüdür. Atatürk'ün bize bıraktığı değerleri yaşatmak ve onun izinde yürümek, Türkiye'yi daha güçlü ve aydınlık yarınlara taşımak adına bir sorumluluktur.

Bu vesileyle, katılımınız ve gösterdiğiniz duyarlılık için teşekkür ederim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, onların bize bıraktığı mirasa sahip çıkarak, Türkiye Cumhuriyeti'ni daha ileriye taşımak adına bir arada olmaktan gurur duyuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.