,, ,

Ataşehir'de 4 binada çıkan yangın sürüyor

Gündem 05.09.2023 - 12:44, Güncelleme: 05.09.2023 - 12:46 3225+ kez okundu.
 

Ataşehir'de 4 binada çıkan yangın sürüyor

Ataşehir’de 4 binayı saran yangın
İstanbul Ataşehir 'de Barbaros Mahallesi Kent Sokak'ta bir binada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, bitişiğindeki 3 binaya da sıçradı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Yangın, 12 Temmuz 2023 Cumartesi günü saat 14.00 sıralarında Barbaros Mahallesi Kent Sokak'ta bulunan bir binanın çatısında çıktı. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek bitişiğindeki 3 binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor. Yangında, henüz can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.
Ataşehir’de 4 binayı saran yangın

İstanbul Ataşehir 'de Barbaros Mahallesi Kent Sokak'ta bir binada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, bitişiğindeki 3 binaya da sıçradı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

Yangın, 12 Temmuz 2023 Cumartesi günü saat 14.00 sıralarında Barbaros Mahallesi Kent Sokak'ta bulunan bir binanın çatısında çıktı. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek bitişiğindeki 3 binaya da sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yangında, henüz can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.