,, ,

Ataman: Hücumda İyi Değildik

Spor 10.02.2024 - 09:36, Güncelleme: 10.02.2024 - 09:36 20549+ kez okundu.
 

Ataman: Hücumda İyi Değildik

Panathinaikos’un koçu Ergin Ataman, Fenerbahçe Beko’ya karşı önemli bir galibiyet aldıklarını ve takımın karakterini övdü.
Panathinaikos ’un koçu Ergin Ataman , Fenerbahçe Beko’yu mağlup ettikten sonra düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Ataman, takımının sadece 74 sayı atabildiği bir maçta, en önemli rakiplerinden birini 11 sayı farkla yenmelerinin, takımın karakterinin büyük bir göstergesi olduğunu belirtti. Ataman, hücumda iyi olmadıklarını, maça çok kötü başladıklarını ve başlarda Calathes’in ikili oyunlarını savunmakta çok zorlandıklarını ifade etti. Ancak Kalaitzakis’in oyuna girdikten sonra savunmada Calathes’i durdurması, maçın gidişatını değiştirdi. Ataman, Kalaitzakis’in Calathes’in savunmasında harika olduğunu, çok agresif oynadığını ve maç boyunca Wilbekin’e karşı müthiş savunma yaptıklarını söyledi. Ataman, Fenerbahçe’nin ekstra sayılarına engel olamadıkları tek oyuncunun Tarık Biberovic olduğunu, çok sayıda üçlük attığını belirtti. Ancak bunun dışında maç boyunca savunmada çok iyi olduklarını ifade etti. Ataman, Kendrick Nunn’ın birebirlerini çok etkili kullansalar bile hücumda en iyi akşamlarından biri olmadığını, ancak sonuç olarak çok değerli bir galibiyet aldıklarını sözlerine ekledi.
Panathinaikos’un koçu Ergin Ataman, Fenerbahçe Beko’ya karşı önemli bir galibiyet aldıklarını ve takımın karakterini övdü.

Panathinaikos ’un koçu Ergin Ataman , Fenerbahçe Beko’yu mağlup ettikten sonra düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Ataman, takımının sadece 74 sayı atabildiği bir maçta, en önemli rakiplerinden birini 11 sayı farkla yenmelerinin, takımın karakterinin büyük bir göstergesi olduğunu belirtti.

Ataman, hücumda iyi olmadıklarını, maça çok kötü başladıklarını ve başlarda Calathes’in ikili oyunlarını savunmakta çok zorlandıklarını ifade etti. Ancak Kalaitzakis’in oyuna girdikten sonra savunmada Calathes’i durdurması, maçın gidişatını değiştirdi. Ataman, Kalaitzakis’in Calathes’in savunmasında harika olduğunu, çok agresif oynadığını ve maç boyunca Wilbekin’e karşı müthiş savunma yaptıklarını söyledi.

Ataman, Fenerbahçe’nin ekstra sayılarına engel olamadıkları tek oyuncunun Tarık Biberovic olduğunu, çok sayıda üçlük attığını belirtti. Ancak bunun dışında maç boyunca savunmada çok iyi olduklarını ifade etti. Ataman, Kendrick Nunn’ın birebirlerini çok etkili kullansalar bile hücumda en iyi akşamlarından biri olmadığını, ancak sonuç olarak çok değerli bir galibiyet aldıklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.