,, ,

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan : Anket Şirketleri Dahil Herkes Şaşıracak

Siyaset 14.04.2023 - 17:46, Güncelleme: 14.04.2023 - 17:46 10221+ kez okundu.
 

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan : Anket Şirketleri Dahil Herkes Şaşıracak

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan : Anket Şirketleri Dahil Herkes Şaşıracak
Bursa ’da Bugün Kanalı’nda Aysın Komitgan’nın sunduğu ‘Seçim Özel’ programına katılan ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan , seçim faaliyetleri ve siyasi gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Oğan: “İmza toplamayalım diye her şeyi yapmışlar. Sosyal medyadan da gördük. İmza için insanları götürmek lazım, bunun bir maaliyeti var. Baktık böyle olmayacak, isteyen gelsin diye insanların tercihine bıraktık. "Sürpriz yapacağız!” Pendik Belediyesi 'nde inşaata başlanmış. Ankara'da araba park edecek yer yok. Arabayı durduramıyorsun bile. Birçok ilden aynı şikayetleri aldık. İmza toplayamayacak yorumları geldi ama hafta sonunda 1 günde 50 bine yakın imza toplayarak rekor kırdık. Biz partimizi Türkiye ve Iğdır 'da birinci parti yaptık. Milletvekili olarak da Iğdır 'da olup da mecliste bulunan milletvekillerinin tamamını katladık. Bunu şu sebeple anlatıyorum. Anketlerde ya Erdoğan ya da Kılıçdaroğlu önde çıkıyor. Sürpriz yapacağız. Bu seçimlerde anket şirketleri dahil herkes şaşıracak. "Gerekçem seçim güvenliğini sağlamaktı." Sayın Kılıçdaroğlu’na insani yönden saygı duyuyorum. Siyaset olarak eleştiriyorum ama burada bir hususun altını çizmek istiyorum. Ben randevu talep ettim. Gerekçem siyaset konuşmak değil birleşmek değildi. Seçimin güvenliğini sağlamaktı, bu gerekçeyle randevu talep ettim. Yarın da Ankara'da 14.00'te İnce ile görüşeceğiz. Sayın Erdoğan'a da randevu talep edeceğim. Seçim güvenliği için endişelerimizi dinlemek isterse görüşmek isterim
Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan : Anket Şirketleri Dahil Herkes Şaşıracak

Bursa ’da Bugün Kanalı’nda Aysın Komitgan’nın sunduğu ‘ Seçim Özel’ programına katılan ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan , seçim faaliyetleri ve siyasi gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Oğan: “İmza toplamayalım diye her şeyi yapmışlar. Sosyal medyadan da gördük. İmza için insanları götürmek lazım, bunun bir maaliyeti var. Baktık böyle olmayacak, isteyen gelsin diye insanların tercihine bıraktık.

"Sürpriz yapacağız!”

Pendik Belediyesi 'nde inşaata başlanmış. Ankara'da araba park edecek yer yok. Arabayı durduramıyorsun bile. Birçok ilden aynı şikayetleri aldık. İmza toplayamayacak yorumları geldi ama hafta sonunda 1 günde 50 bine yakın imza toplayarak rekor kırdık. Biz partimizi Türkiye ve Iğdır 'da birinci parti yaptık. Milletvekili olarak da Iğdır 'da olup da mecliste bulunan milletvekillerinin tamamını katladık. Bunu şu sebeple anlatıyorum. Anketlerde ya Erdoğan ya da Kılıçdaroğlu önde çıkıyor. Sürpriz yapacağız. Bu seçimlerde anket şirketleri dahil herkes şaşıracak.

"Gerekçem seçim güvenliğini sağlamaktı."

Sayın Kılıçdaroğlu’na insani yönden saygı duyuyorum. Siyaset olarak eleştiriyorum ama burada bir hususun altını çizmek istiyorum. Ben randevu talep ettim. Gerekçem siyaset konuşmak değil birleşmek değildi. Seçimin güvenliğini sağlamaktı, bu gerekçeyle randevu talep ettim. Yarın da Ankara'da 14.00'te İnce ile görüşeceğiz. Sayın Erdoğan'a da randevu talep edeceğim. Seçim güvenliği için endişelerimizi dinlemek isterse görüşmek isterim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.