,, ,

Ata Demirer Netflix’e Dizi Çekiyor

Tv-Dünyası 03.08.2023 - 14:31, Güncelleme: 03.08.2023 - 14:34 6722+ kez okundu.
 

Ata Demirer Netflix’e Dizi Çekiyor

Ata Demirer Netflix’e Dizi Çekiyor
Ünlü komedyen Ata Demirer , Netflix için komedi dizisi çekmeye hazırlanıyor. Disney Plus ’ta Bursa Bülbülü filminin ardından yeni bir proje için kamera karşısına geçecek olan Demirer, dizinin kutlamasını Urla’da yaptı. Dizinin yapımcılığını BKM Film üstlenirken, senaryosunu Deniz Akçay kaleme alıyor. Yönetmenliğini ise Hakan Algül’ün yapacağı dizinin adı Bir İhtimal Daha Var olarak açıklandı. Bir İhtimal Daha Var , 8 bölümlük bir komedi dizisi olacak. Dizinin oyuncu kadrosu henüz netleşmedi ancak çekimlerin Urla’da yapılması planlanıyor. Ata Demirer ’in Netflix için çekeceği ilk dizi olan Bir İhtimal Daha Var, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.
Ata Demirer Netflix’e Dizi Çekiyor

Ünlü komedyen Ata Demirer , Netflix için komedi dizisi çekmeye hazırlanıyor. Disney Plus ’ta Bursa Bülbülü filminin ardından yeni bir proje için kamera karşısına geçecek olan Demirer, dizinin kutlamasını Urla’da yaptı. Dizinin yapımcılığını BKM Film üstlenirken, senaryosunu Deniz Akçay kaleme alıyor. Yönetmenliğini ise Hakan Algül’ün yapacağı dizinin adı Bir İhtimal Daha Var olarak açıklandı.

Bir İhtimal Daha Var , 8 bölümlük bir komedi dizisi olacak. Dizinin oyuncu kadrosu henüz netleşmedi ancak çekimlerin Urla’da yapılması planlanıyor. Ata Demirer ’in Netflix için çekeceği ilk dizi olan Bir İhtimal Daha Var, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.